Smelt fedtstoffet i en stor stegegryde og brun kyllingen godt på alle sider. krydr med salt og peber. læg kyllingen med brystsiden nedad og hæld vandet ved. steg under låg ved svag varme i ca. 45 min. til kyllingen er gennemstegt. skær et snit ved låret. kødsaften skal være klar. tag den gennemstegte kylling op. brug stegeskyen til sovs. du er her sovs sursød sauce opskrift til kød, kylling, grøntsager og andet. sursød sauce er en klassisk sovs, som du blandt andet kan bruge til kylling, grøntsager, ris og som her til
et spyd med svinekød. saucen er utrolig nem at lave. foto holger rørby madsen, madensverden.dk. find flere gode opskrifter på kylling her på maduniverset. gammeldags kylling med skilt sovs, danmark,andet, hovedret, kylling, opskrift annoncering mobiltablet version kylling med skilt sovs er en traditionel opskrift på grydestegt kylling med en vidunderlig sovs. opskriften er samtidig meget nem at gå til, blandt andet fordi sovsen jo ikke skal jævnes men netop være skilt. foto holger rørby madsen, madensverden.dk.
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse
Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.