Indisk curry er ret nemt og forholdsvis hurtigt at lave og så kan det sagtens laves i god tid og varmes op igen dagen efter. vi serverer den gerne med basmatiris og hjemmebagt naanbrød. den er også skønt med en grøn salat mikset med lidt nødder, mangosirup og olie, samt et par håndfulde krydderurter, fx koriander og mynte. det indiske køkken frister med retter som curry, tikka chicken masala, naanbrød og dahl dejlige krydderier og velsmag se opskrifterne her indiske retter. alle retter serveres med ris. 105,00 kr. bhindi okra og kødstykker i en tyk karrysovs med hvidløg, ingefær, koriander og krydderier 105,00 kr. curry klassisk indisk karryret tilberedt med tomater og spidskommen 105,00 kr. korma karryret tilberedt med kokos, krydderier og nødder 105,00 kr. channa kikærter i karrysovs med ingefær og koriander kyllingen marinerer i mens løgene svitses i en klat smør. når løgene er klaret i smørret, tilsættes hvidløg og ingefær og svitses med. kyllingen samt marinaden tilsættes til gryden, og får lov til at simre med i cirka 5 minutter inden de hakkede tomater, kokosmælken samt det resterende smør tilsættes. 1600 2000. udbringning. mandag søndag. 1600 2000. ok. middelfartvej 55. 5200 odense v. tlf 63 11 11 18. vælg se åbningstider. curry de
klassiske indiske karryret med tomater og spidskommen. vælg mellem kylling, lam eller oksekød flere valgmuligheder indisk curry helt uden kød, og altså som en ren vegetarret. opskriften er lavet efter inspiration fra en ret, som jeg for et par år siden fik på en indisk restaurant i det centrale london. restauranten anvendte godt nok også en række andre indiske krydderier i curryen, men jeg har passet den lidt til, og her er kun råvarer, som du nemt kan få fat i. indisk curry er en smagfuld indisk ret med tryk på krydderier og varme og ikke mindst kærligheden til den rigtig gode hjemmelavet mad. indisk curry til alle årstider selvom kalenderen ikke ligefrem skriver lune simreretter her i begyndelsen af juli måned, så var det nu altså denne ret, som jeg serverede for min familie igår. skræl ingefær, og hak den fint. hak chili og hvidløg fint. hæld ingefær, chili og hvidløg ned til løgene sammen med karrypastaen, og steg det, til det begynder af afgive duft. hæld kyllingen tilbage i gryden sammen med tomater og bouillon. lad saucen simre i 10 minutter, og tilsæt kokosmælk, spinat og sugarsnaps. indisk kylling i karry tager sig pænt ud med et par stængler koriander på toppen. nyd den med basmatiris, mangochutney, limepickles samt evt. raita.
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse
Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.