Centrumtemperaturen skal ligge omkring de 58 59 grader for rosastegt andebryst og cirka 62 grader, hvis den skal ligge et sted mellem rosa og gennemstegt. lad andebrysterne hvile tildækket i cirka 10 minutter, inden de halveres. lige inden serveringen fjernes skrællen på rødbederne, som skæres i både. andeconfiten er her helt sprødstegt, og serveres ovenpå frisk sprødtknasende salat og med drys af granatæblekerner som bugner med antioxidanter tilberedningstid 40 min. antal portioner 4 pers. confiteret and opskrift på andelår. hvis det skal være helt
riginalt, så skal andekødet koges i eget fedt altså andefedt. men det er ikke sådan lige til at få fat i en liter andefedt eller mere og det er også ret dyrt, hvis ikke du selv lige har kogt noget fedt af nogle ænder. men heldigvis fungerer ... dag 1. gnid andelårene med groft salt, peberkorn, hakket hvidløg og timian, og sæt dem i køleskabet til dagen efter. dag 2. tør andelårene let af for overskydende salt, og kom dem i en gryde sørg for at få hvidløg, timian og peberkorn med. tilsæt andefedt, så det dækker, og kog stille og roligt på lavt blus.
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse
Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.