Sådan gør du. fjern eventuelle grønne blade, og sæt blomkålen over i kogende vand, nok til at blomkålen dækkes. kog kålen i ca. 35 minutter. smelt smørret i en gryde, tilsæt mel, og bag den godt igennem til en smørbolle. tag blomkålen op, og gem kogevandet. selvom du sværger til lchf kost, kan du sagtens spise blomkålsgratin. der er så selvsagt nogle ingredienser, der skal fjernes, og nogle andre der skal tilsættes. du skal også undlade at spise brød til som tilbehør. du kan evt. bruge gratinen som tilbehør i stedet som selvstændig ret. blomkålsgratin smager fantastisk til stegte retter. blomkålgratin god, nem og hurtig opskrift. servr blomkålsgratin alene eller med flute som tilbehør. giv opskriften et forsøg her. blomkålsgratin med flute som tilbehør. 1 t, 30 min. server blomkålsgratin straks med rugbrød og grøntsager. variation. erstat blomkål med rosenkål, ærter og gulerødder eller broccoli. tilsæt en rest kogt torsk, rejer eller hamburgerryg i stedet for skinke. tip. udelad skinke i tern, og server blomkålsgratinen som vegetarret med tilbehør. tip til min opskrift på blomkålsgratin er der lidt rester af andet grønt i grøntsagsskuffen, så erstat gerne dele af blomkålen med fx broccolibuketter, porre eller gulerødder i små te
n. en rest kyllingekød, skinke, chorizo eller bacon kan også kommes med i saucen og smager virkelig skønt. kom blomkålsbuketterne i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 4 min. hæld blomkålen til afdrypning i en sigte. skær skinken i små tern. kom mel og 1 dl af mælken i en tykbundet gryde. pisk det til en jævning. tilsæt resten af mælken og smør og bring det i kog under piskning. kog blandingen godt igennem. blomkålsgratin opskrift lækker og rigtig nem se opskriften. blomkålsgratin, der smager lækkert og som er rigtig nem at lave. der er tilsat rasp, der gør toppen sprød og en tyk sovs, der gør hele retten cremet. blomkålsgratin. 1 t, 30 min. del blomkålshovedet i halvstore buketter. kog dem sprødmøre i rigeligt let saltet vand, ca. 5 minutter. tag dem op. fordel blomkålene i et smurt ildfast gratinfad. bag mel og smør grundigt igennem. hæld kogelag og mælk i lidt efter lidt og under omrøring. kog den igennem et par minutter til saucen er jævn. pisk æggehviderne stive, og vend dem i. tænd ovnen på 200. smør formen, og drys halvdelen af raspen i. hæld af æggeblandingen i formen, og læg blomkålen ovenpå. hæld resten af æggeblandingen over, og drys med revet ost og resten af raspen. bag gratinen i ovnen i ca. 40 minutter.
RetNemt.dk - God aftensmad, varieret og leveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du interesseret i en måltidskasse, der matcher dine og familiens ønsker fra uge til uge? Hos RetNemt Måltidskasser kan du med få klik sikre den helt rette sammensætning af jeres egen måltidskasse
Design din egen måltidskasse, så den passer præcis til din hverdag.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.