Forside

Pære til ovn - Quickparts Webshop

Find de lyskilder og pærer du skal bruge. vi har et stort udvalg af halogenpære, ledpærer og lysstofrør. skab den rette belysning med elpærer. køb her
denne osram pære er til ovnen, og den kan klare op til 300 grader. ovnpæren er klar og på 15w. den har en e14 sokkel. den er på 85 lumen og 2700 kelvin, som betyder, at den lyser med et varmt hvidt lys. ovnpæren har en levetid på op til 1000 brændetimer. produktdetaljer 230 v 15 w 1000 brændetimer 2700 kelvin 85 lumen sokkel e14 energiklasse e
her finder du pærer der kan holde til at blive brugt i ovne. sæt en ny pære i din ovn hvis den gamle er sprunget. her finder du et bredt udvalg af ovnpærer der passer til næsten alle ovne på markedet. en ovnpære skal kunne klare varmen fra en ovn og stadig give rigeligt lys.
3003001. produkt data til ovn. klar parfumepære. mål på pæren sokkel e14 sokkeldiameter 14 mm. effekt 15w 230v. max. længde 49 mm. max. mål på bulb glas Ø 22 mm.
jo højere kelvinværdi, desto koldere er lyset. derfor skal du gå efter en pære med en kelvinværdi på maks. 3000, hvis du gerne vil have et hyggeligt, varmt lys. går du derimod e
ter et mere køligt skær, kan du med fordel vælge pærer med en kelvinværdi på op til 4500.
så ring eller skriv til os, hvis du er på helt bar bund. sådan finder du en ovnpære, der passer til din ovn. når du skal finde en ny ovnpære, kan du eventuelt tage den gamle ud først og se, om du kan finde nogle informationer på den. du skal kende til den korrekte wattstyrke samt hvor mange grader, at pæren kan holde til.
så lige gyldigt hvilken pærer du skal bruge, er der altså sund fornuft i at købe en ledpære. de fungerer nemlig på samme måde, og vores udvalg er stort så du kan med sikkerhed finde en som passer til hjemmet. om det så er til emhætte eller ovn, så finder du pærer hertil.
hvis din ovn har eksempelvis brug for en ny led pære, så har vi løsningen. led pæren kan fås både i 25w og 40w, alt efter hvilken styrke du leder efter. hvis du eksempelvis leder efter en pære med e14 gevind, så kan vi imødekomme dit behov med to forskellige pærer med henholdsvis en styrke på 15w og 25w.
pære til ovn 40w osram. ovnpære som tåler høje temperaturer. produktinformation fatning e14. 40w. levetid 1000 timer

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Quickparts Webshop - Alt inden for reservedele og tilbehør
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.5% som VIP. Bliv VIP her
Vi sælger alt inden for reservedele og tilbehør til hvidevarer, støvsugere, køkkenmaskiner til private og professionelle.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.5% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Reservedele, Tilbehør, Hvidevarer, Støvsugere, Køkkenmaskiner
Populære søgninger: Vaskemaskine dele, Reservedele til vaskemaskine, Varmelegeme ovn, Hårde hvidevarer reservedele, Pære til ovn, Saltbeholder, Reservedele hårde hvidevare, Varmelegeme, Aeg electrolux reservedele, Skuffe køleskab, Bosch køleskab reservedele, Skær til braun serie 3, Bosch opvaskemaskine fejl, Asko reservedele, Køleskab tilbehør, M8 fingevind, Distributary valve, Wilo pump rs25 6 3p, E0 11 bosch, Srv564gh, Dkf 13 1 miele, Etna ikea
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support