Forside

24 clima bottle - Propagandashop Webshop

Clima bottle. keeps drinks hot for 12 hours and cold for 24. double walled, insulated reusable water bottle. sweatfree and perfect size. shop urban.
24 bottles clima bottle kommer i uendeligt mange forskellige flotte designs, så du kan finde den, der passer til din stil. med flaskens brede åbning er den let at rengøre indvendig samt let at hælde drikkevarer i og evt. komme isterninger i. det anbefales, at du udelukkende vasker flasken i hånden for at beskytte dens finish. detaljer
300.00 dkk. køb her. 24bottles urban drikkeflaske tuxedo black 500 ml. 175.00 dkk. køb her. 24bottles sportslåg til urban og clima flasker light pink. 75.00 dkk. køb her. 24bottles clima termoflaske erica 500 ml.
clima bottle kommer i et super fedt design, i god kvalitet og er 100 co2 neutral. flasken er samtidigt super effektiv, da den holder varme drikke varme i op til 12 timer og holder kolde drikke kolde i op til 24 timer.
>24 bottles 24bottles er et italiensk designbrand, som har eksisteret siden 2013 med en mission om, at belaste planeten og miljøet mindst muligt. 24bottles vandflaskerne har ikke blot et lækkert design, de er også nemme at have med på farten, og sørger for at du kan holde dig hydreret hele dagen.
din 24 clima bottle er miljøvenlig. udover at spare mljøet for et væld af plastflasker, så kompenserer 24bottles også for den miljøpåvirkning som drikkedunken har haft i forbindelse med produktionen af den. derfor planter 24bottles træer. træerne bliver plantet i bl.a mellemamerika, afrika og italien.
clima bottle er den perfekte termoflaske, til at tage med på farten. flasken kommer i et super fedt design, i god kvalitet og er 100 co2 neutral. flasken er samtidigt super effektiv, da den holder varme drikke varme i op til 12 timer og holder kolde drikke kolde i op til 24 timer. clima bottle er bpafri termoflaske

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Propagandashop Webshop - Sjove interiør -og gaveartikler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
PROPAGANDAshop er stedet, hvor du finder de sjoveste interiør -og gaveartikler til den eller dem du holder mest af.

Det er et spændende univers med de sidste nye designtrends fra de hippeste designere lige nu.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Interiør, Gaveartikler
Populære søgninger: Mr p one man shy lampe billig, Lugtfjerner til køleskab, Nøgleholder, Nøgleholder til væg, Lyskæder til værelset, Billig køkkenudstyr, Tilbud æg, Fest tilbehør, Silikone æggekoger, T tallerken, Chubs power bank, Toiletrulleholder, Frugtskål, 24 bottles urban bottle, Blyantspidsere, Gaveønsker mænd, Frisbee spil, 24bottles urban bottle 500ml, Tekstilledning, Kikkerland boules set, Solar powered queen, Det perfekte ostebord
Webshoppen forhandler 2173+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support