Forside

Mandelolie intim - Plusshop Webshop

Mandelolie er en mild og hudvenlig olie og kan derfor også anvendes ved tørhed i intimområdet i forbindelse med samleje. produktet bør opbevares utilgængeligt for børn. produktet er holdbart til den anførte dato på emballagen. indholdsstoffer prunus amygdalus dulcis oil.
repadina plus er det eneste hormon og parabenefri vagitorie, der både lindrer og medvirker til genopbygningen af vaginalslimhinden uden at tilføre kroppen østrogen. repadin plus afhjælper tørhed i skeden. denne unikke effekt opnås ved kombination af følgende naturlige produkter hyaluronsyre. mandelolie.
nogle anvender olier, fx mandelolie, ved tørhed i skeden. du må prøve dig frem for at finde det middel, der virker bedst for dig. undgå visse produkter. selvom du er villig til at prøve det meste for at lindre ubehaget, så er der visse ting, du ikke bør bruge. det er ting, der kan øge tørheden og irritere skeden. det gælder fx eddike og yoghurt
beskrivelse. joan Ørting glide olie er en silkeblød glideolie til intim brug. til hengivelse, udforskning og ekstase alene eller sammen med din partner.kan anvendes til magiske intime stunder, massage af kønsdele og stimulation af både kvinden og mandens gpunkt. joan Ørtings glideolie er en langtidsvirk
nde intimolie, som er 100 silikonebaseret.
mandelolie. mandelolie er en anden husholdningsolie, der kan bruges som glidecreme. den har en lækker sexet lugt og føles dejlig på huden. olien virker også rigtig godt som massageolie. den er også dejlig fugtgivende og nå ja, så kan du bruge resten af den til din salat. mandelolie er også god som glidecreme fordi den ikke sviner så meget.
i overgangsalderen kan tørhed også afhjælpes med almindelig hvedekimsolie eller mandelolie, som smøres direkte på området. hemmeligheden er mælkesyrebakterier mælkesyrebakterier er hemmeligheden bag balance i miljøet mellem benene.
det er også olien fra den søde mandel, der har den klart bedste smag og er derfor også velegnet til madlavning. mandelolie har flere gode egenskaber heraf kan bl.a. nævnes at det er kendt for at booste immunforsvaret og så indeholder det antioxidanter. en mandel er faktisk en drupestenfrugt og ikke en nød.
den spiselige mandelolie siges at kunne have en positiv effekt på fordøjelsen og hele tarmsystemet, så man kan smøre hele systemet indefra ved brug af olien. nogle af også ment, at olien har kolesterol nedsættende egenskaber, men disse teorier er for det meste kommet fra området omkring indien.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Plusshop Webshop - Bedste priser på et bredt udvalg
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 20.0% som VIP. Bliv VIP her
Hos Plusshop.dk får du som medlem adgang til de bedste priser på et bredt udvalg af varer.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
15.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Plusshop
Populære søgninger: Ophørspriser, Pampers bleer størrelser, Tilbud sutter, Populære herredufte, Gaveæsker til hende, Læder snørebånd, Lux beauty moments, Billige bleer, Sutter tilbud, Egyptian magic ansigt, Håndledsvægte, Chanel 72 infrarose, Legetøj for voksne, Mac lucky green, El tandbørste, Sally hansen miracle gel shimmer me timbers, Opi no doubt about it
Webshoppen forhandler 1749+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support