Forside

Spots på skinne - PlusLED Webshop

Skinnespots til 1fasede og 3fasede strømskinner et skinnespot er et spotlight, der typisk bruges sammen med en strømskinne som moderne og stilren belysning i alt fra stuer til mødelokaler. et skinnespot giver dig rig mulighed for at variere både farve og udformning i forhold til din helt personlige stil.
spots fås i forskellige størrelser, udformninger, materialer og giver typisk et målrette spot lys. spots kan enten påbygges eller indbygges i loftet eller på væg. de fås i 12v, 230v eller i led versioner. så er der også forskellige plugn systemer som har visse fordele i forhold til downlights og påbyg spots. størrelse
de kommer i et udvalg af forskellige design, så du både kan finde en som passer ind i dit hjem og til dit behov. sammenlign. kan købes online. alle filtre. 20 resultater. sammenlign. bve. ledloftskinne, 5 spot. 499..
her er skinnespots en r
gtig god løsning. i silvan finder du flere forskellige spots fra halo design, der passer til vores halo trackstrømskinne. også ved garderoben er det en rigtig god løsning. her kan du nemlig sætte dine skinnespots præcis der, hvor det passer bedst i forhold til åbningen i din garderobe.
loftspots kører normalt på 230 volt, ligesom almindelige loftlamper. på vores produktsider kan du se disse oplysninger i produktdetaljerne. normalt står der noget i retning af spændingsforsyning i volt 230. hvis der er behov for yderligere transformatorer, vil det stå i produktbeskrivelsen.
strømskinne til lamper eller skinnespots strømskinner er nemme at montere skru skinnen op, monter ledning til skinnen og sæt lampeledningen i pendeladapteren, eller monter skinnespots i. det praktiske ved en strømskinne er at du kan flytte rundt på de lamper og spots du har sat i den.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
PlusLED Webshop - Belysning og el-artikler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
PlusLED.dk er en brugervenlig webshop der sælger belysning og el-artikler til yderst konkurrencedygtige priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, El-artikler.lys, LED, Lamper, Lyskilde, Optik
Populære søgninger: Lyspanel, Led lys med bevægelig flamme, Led lysskinne køkken, Led lamper indendørs, Led lysbånd udendørs, Kulørte lamper, Havelamper led, Alu skinne, Solcelle lyskæde, Lysdæmper stikkontakt, Udendørs stikdåse, Led lysdæmper til ledning, Nordtronic spot, Led lys til hylder, Lamper led, Udendørs indbygningsspot galvaniseret, Udendørs led bånd, Lyskæde med batteri, Ampoule led gu10 4000k
Webshoppen forhandler 557+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support