Forside

Spotlamper til loft - PlusLED Webshop

Børnelamper er spotlamper til loftet specifikt designet til det perfekte børneværelse. en spejllampe giver lys direkte peget mod din spejl, så du effektivt kan benytte spejlet, mens at væglampe og spotlampe kategorierne dækker over henholdsvist lamper tilsat på loftet til at lyse på væggen og lamper specifikt designet til at give spot over det designerede område.
til spots skal du både bruge et loftudtag og et hulrum, men det sidste har du automatisk, hvis du har et forsænket loft, og så skal du have bore et hul i det, der passer til størrelsen på din spot. så får du elektrikeren til at lave tilslutningen, og så trykker du bare lampen på plads i hullet.
find dine spot lamper online. vi har efterhånden et stort udvalg af spotlamper som dækker de flestes behov. fordelen ved loftlspots er det gode lys som du får fra dine spots. derudover er der utrolig stor valgfrihed ved loftspots, både når vi taler om design af spotten eller det lys du får ud af din spot. en spotlampe som meget anvendelig i f.eks.
spotlamper kan enten indbygges eller monteres på loftet, og giver et retningsbestemt lys de mange forskellige lampetyper kan bruges til at skabe lys i rummet på forskellige måder. enten til at skabe en grundbelysning, du kan orientere dig ved, eller bruges til at skabe hyggelig og stemningsfuld
elysning.
spots til indbygning i loftet eller i væggene som typisk leveres inkl. pærer. påbygningspots både med led og sparerpærer. spotlamper og tracks skinner til loftet, typisk uden pærer pånær led.
med spotlamper til loft og væg kan du sætte fokus på lige netop det, du ønsker at fremhæve. eller skabe retningsbestemt belysning i dine rum. spotlamper bliver ofte brugt som rumbelysning i gangarealer, værelser eller som garderobebelysning.
spotlamper til loft kan have en eller flere transformere, sørg derfor for at der er plads til disse. ikke blot skal du overveje dette, du bør også overveje farvetype. sorte spotlamper er langt den mest efterspurgte farve efterfulgt af sølv og hvid.
indbygningsspot til inden og udendørs brug er nemlig ikke de samme. ... der bliver monteret ovenover spottet på den anden side af loftet. således kommer indbygningsspottet ikke direkte i kontakt med hverken isoleringen eller andre brandbare materialer. hvis du overvejer, hvorvidt du selv kan montere indbygningsspot, så er svaret, ...
loftspots og spots til loftsmontering leveres normalt med en driver. lampen kan altså tilsluttes direkte til 230 volt. driveren sidder i samledåsen og kan ikke ses, når lampen er monteret. så det bliver ingen torn i øjet på den kvalitetsbevidste hobbyindendørsarkitekt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
PlusLED Webshop - Belysning og el-artikler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
PlusLED.dk er en brugervenlig webshop der sælger belysning og el-artikler til yderst konkurrencedygtige priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, El-artikler.lys, LED, Lamper, Lyskilde, Optik
Populære søgninger: Lyspanel, Led lys med bevægelig flamme, Led lysskinne køkken, Led lamper indendørs, Led lysbånd udendørs, Kulørte lamper, Havelamper led, Alu skinne, Solcelle lyskæde, Lysdæmper stikkontakt, Udendørs stikdåse, Led lysdæmper til ledning, Nordtronic spot, Led lys til hylder, Lamper led, Udendørs indbygningsspot galvaniseret, Udendørs led bånd, Lyskæde med batteri, Ampoule led gu10 4000k, Terrassevarmer med fjernbetjening, Smart hjem produkter, Led strip 230v
Webshoppen forhandler 557+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support