Forside

Solcelle powerbank - PlusLED Webshop

Selvom batteriet på 10000 mah virker småt ift. den anden solcelle powerbank, så er det ikke noget problem. denne solcelle powerbank er god til at have med på en vandretur, hvilket er der hvor vi mener den er bedst. er man på en vandretur kan man hænge denne solcelle powerbank henover ryggen, hvor den hænger og opfanger solen for en.
en powerbank med solceller er rigtig smart. solcellerne gør, at powerbanken kan oplade sit eget batteri, og derefter oplade dine enheder. det er en miljøvenlig opladning og du sparer også selv penge på strøm. jorden er i forvejen udsat for meget forurening af den ene og anden slags, og dette er en smart alternativ måde at oplade sine enheder og ...
ud over solceller har denne powerbank også indbygget lommelygte og kompas. 4smarts rugged outdoor har 4 usbaporte og 1 usbcport, hvilket tillader dig at oplade op til 5 enheder på samme tid. powerbanken kan oplades både med microusb og usbc, og en fuld opladning kan tage op til 10 timer ved dc 5v 2.1a.
power traveller powerbank sport 25 solar kit ptlspk025 solcelleoplader ladestrøm solcelle 1400 ma 7 w kapacitet mah, ah 6700 mah. fri fragt.
powerbank med solceller god for dig og miljøet om formålet er at spare penge eller bare være mijøbevidst, er en powerbank med solceller det rette valg da disse typer powerbanks kun bruger naturlig gen
reret energi, har det ingen negative effekter på miljøet og samtidigt er der ingen omkostninger i forhold til strøm, da du ikke tilslutter nogen stikkontakt eller bruger batterier.
en solcelle usb powerbank er en miljøvenlig og bærbar oplader med celler. disse solceller opsamler solenergien og konverterer den derefter til elektricitet. derefter kan du overføre strømmen til forskellige enheder, der normalt oplades via et usb kabel .
funktioner en universal solcelleoplader, der virker både som powerbank og trådløs qi oplader. er designet til at modstå forskellig slags vejr takket være det vandafvisende kabinet. solcelle powerbankentrådløse qi oplader har pd og qc3.0 der giver hurtig opladning.
solcellepanel med powerbank, 2 usba og 1 usbc porte. denne oplader fra sandberg er en solcellepanel med powerbank og er foldbar. den omdanner sollys til el, således du kan oplade forskellige slags enheder via usbkabler. den er udstyret med 3 usbudgange, så du kan oplade 3 enheder på en gang.
solceller og powerbank med på camping. de små handy solcelle ladere, myldrer frem på markedet og det kan være svært at finde ud af hvad der er bedst. jeg har valgt at teste to solcelle ladere, begge med powerbank, altså et batteri, til at opsamle den energi, man trækker ud af solcellerne. vi snakker om små handy produkter, som ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Udløber om 9 timer
PlusLED Webshop - Belysning og el-artikler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
PlusLED.dk er en brugervenlig webshop der sælger belysning og el-artikler til yderst konkurrencedygtige priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, El-artikler.lys, LED, Lamper, Lyskilde, Optik
Populære søgninger: Lyspanel, Led lys med bevægelig flamme, Led lysskinne køkken, Led lamper indendørs, Led lysbånd udendørs, Kulørte lamper, Havelamper led, Alu skinne, Solcelle lyskæde, Lysdæmper stikkontakt, Udendørs stikdåse, Led lysdæmper til ledning, Nordtronic spot, Led lys til hylder, Lamper led, Udendørs indbygningsspot galvaniseret, Udendørs led bånd, Lyskæde med batteri, Ampoule led gu10 4000k, Terrassevarmer med fjernbetjening, Smart hjem produkter, Led strip 230v, Led streifen 230v 1m, Lampe ambiance philips, Led lys bånd, Forlængerledning i forlængerledning, Plug in lysdæmper, Led batteri, Udendørs stik
Webshoppen forhandler 557+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support