Forside

Luftkøler til hjemmet - PlusLED Webshop

Med en luftkøler, også kaldet en kold luft blæser, får du et redskab til at køle hjemmet ned i de varme sommermåneder. de fleste luftkølere kan nedkøle rum helt op til 300 kubikmeter. måden dette gøres på er ved hjælp af en speciel vandtank, som tager den varme luft i hjemmet og fordamper den gennem køligt vand.
6 mitsubishi electric fh50 varmepumpe en todelt luftkøler til det nordiske klima. med denne aircondition fra mitsubishi kan du både få afkølet eller opvarmet et rum ud fra dine egne præferencer eller vejret udenfor. modellen er en todelt variant, der skal installeres fast i hjemmet, men som til gengæld også kan holde i mange år.
honeywell luftkøler tc10pe bedst i test til små rum hvis du bor i en lejlighed eller arbejder på et mindre kontor, er honeywell luftkøler tc10pe et rigtig godt valg. den er noget mindre end sin storebror, som vi har anmeldt ovenfor. netop dette gør
en ideel til rumafkøling på små og mellemstore steder.
electrolux chillflex pro har nemlig flere gode funktioner som kan være rigtig gode og praktiske for dig. den er flot udformet, da den har et minimalistisk look. den er moderne designet i hvid og med rene linjer. den pådrager sig derfor heller ikke unødvendig opmærksomhed, når den er placeret rundt i hjemmet.
du slipper derfor også for at installere aircondition i hjemmet, da du får kølet rummet med en luftkøler. du skal bare købe en i dag, så er du klar, når sommervarmen har ramt landet. du får desuden din luftkøler til markedets bedste pris med vores prisgaranti.
bedste luftkøler til hjemmet når du kigger efter luftkøler er der et par ting, du skal kigge efter. en luftkøler virker ved at cirkulere luften gennem en vandtank, så luften bliver køligere. når luften blæses ud igen som i en ventilator føles luften mere kold.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
PlusLED Webshop - Belysning og el-artikler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
PlusLED.dk er en brugervenlig webshop der sælger belysning og el-artikler til yderst konkurrencedygtige priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, El-artikler.lys, LED, Lamper, Lyskilde, Optik
Populære søgninger: Lyspanel, Led lys med bevægelig flamme, Led lysskinne køkken, Led lamper indendørs, Led lysbånd udendørs, Kulørte lamper, Havelamper led, Alu skinne, Solcelle lyskæde, Lysdæmper stikkontakt, Udendørs stikdåse, Led lysdæmper til ledning, Nordtronic spot, Led lys til hylder, Lamper led, Udendørs indbygningsspot galvaniseret, Udendørs led bånd, Lyskæde med batteri, Ampoule led gu10 4000k, Terrassevarmer med fjernbetjening, Smart hjem produkter, Led strip 230v, Led streifen 230v 1m, Lampe ambiance philips, Led lys bånd, Forlængerledning i forlængerledning, Plug in lysdæmper, Led batteri, Udendørs stik
Webshoppen forhandler 557+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support