Forside

Indendørs lyskæde til stikkontakt - PlusLED Webshop

Stort udvalg af indendørs led lyskæder til stikkontakt til juletræet led stjerner og figurer store pærer mange længder til bordpynt dæmpbar hurtig levering.
lyskæder med et personligt præg. lyskæder til udendørsbrug og lyskæder til indendørsbrug. lyskæder der bruger batteri og lyskæder til at sætte i stikkontakten. en partylyskæde med sjove figurer eller den helt klassiske med små led lys imerco har noget for enhver smag. husk at tilkøbe batterier til din lyskæde.
denne lyskæde kan kun bruges indendørs og sluttes til stikkontakten som andre lyskæder. typisk fås de med enten 20 eller 35 lysbolde, og fælles for dem alle er at de gengiver lyset på en dæmpet og dekorativ måde.
lyskæder til stikkontakt lyskæde kobber med 100 varme hvide microdiode lys. 10 strenge på 1 meter hver med 10 dioder på hver streng. 5meter tilslutningsledning.
tænd og slukure. tændslukure kan du eksempelvis bruge til at gøre en fornuftig indsats mod tyveri. indstil f.eks. lyset, så det ser ud som, der er nogen hjemme, når du er på ferie. i vores udvalg af tændslukure kan du blandt andet se nærmere på koblingsuret til elektriske apparater og lyskilder. du finder også det udendørs ...
vi har både en lyskæde med bolde elle
en lyskæde til indendørs brug i vores sortiment. gå på opdagelse i vores sortiment og find hyggelige julelyskæder og andet julebelysning til vinduet, billige lyskæder til din fest eller happy lights kugle lyskæde til hverdag med en indendørs lyskæde kan du f.eks. skabe et hyggeligt hjørne i dit hjem.
lyskæder til stik. leder du efter indendørs lyskæder til stikkontakt, så er du havnet det rigtige sted. alle vores lyskæder er med varm hvid led lys. led lysene bruger kun 0,03 watt pr. led pære. lysene er fine og lette at dekorere med, og er med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. mest populære.
afbrydere til alle dine elartikler. ud over vores brede udvalg af stikkontakter, tilbyder vi også et hav af forskellige afbrydere der passer til dine behov. hos os får du både afbrydere som kan monteres direkte på væggen, samt gennemgangsafbrydere som kan monteres på en ledning til tænd og sluk af f.eks. lamper.
adaptor og pumpe til dem der skulle ønske at benytte solcelle fontænerne indendørs fra en stikkontakt. alle vores fontæner kommer med et solcellepanel og en dertilhørende pumpe, men hvis man udover dette ønsker at kunne skifte over til at køre fra stikkontakt, er dette tilkøb løsningen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
PlusLED Webshop - Belysning og el-artikler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
PlusLED.dk er en brugervenlig webshop der sælger belysning og el-artikler til yderst konkurrencedygtige priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, El-artikler.lys, LED, Lamper, Lyskilde, Optik
Populære søgninger: Lyspanel, Led lys med bevægelig flamme, Led lysskinne køkken, Led lamper indendørs, Led lysbånd udendørs, Kulørte lamper, Havelamper led, Alu skinne, Solcelle lyskæde, Lysdæmper stikkontakt, Udendørs stikdåse, Led lysdæmper til ledning, Nordtronic spot, Led lys til hylder, Lamper led, Udendørs indbygningsspot galvaniseret, Udendørs led bånd, Lyskæde med batteri, Ampoule led gu10 4000k, Terrassevarmer med fjernbetjening, Smart hjem produkter, Led strip 230v, Led streifen 230v 1m
Webshoppen forhandler 557+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support