Forside

Havelampe med sensor - PlusLED Webshop

Havelampe udine med sensor led sort starlux. funktionel og robust udendørs sensorlampe fra starlux med en sensordækning på 120 og en rækkevidde på 610 meter. lampen er ideel til brug på terrassen, i haven eller ved indgangspartiet. en sensor lampe sikrer, at der kun er lys, når behovet er der, så der ikke bruges unødig energi.
netop i indgangsområdet kan det være en god id at have en udendørs lampe med både bevægelsessensor og kamera. for så kan du se, hvem der står foran din hoveddør via en app på din smartphone. den lille sensation bliver helt perfekt med en støjdæmpende mikrofon og et samtaleanlæg indbygget i lampen.
havelamper og bedlamper med sensor er et meget populært valg af sikkerhedsmæssige årsager, men også fordi det er et dekorativt og flot valg. og vælger du en udendørsbelysning med en bevægelsessensor opnår du en praktisk og funktionel belysning, som altid tændes, når der er brug for det. havelamper med senso r anvedes ikke kun i haven, men også ved indkørsel eller ved trapper.
e27 philips s
nsor led 7.5w auto onoff. denne philips pære er med indbygget skumrings. 128 kr. inkl. fragt. 99 kr. intro væglampe m. sensor stål. intro control udendørs væglampe m. sensor fra. fri fragt. 5.119 kr.
havelamper er yderst populære, fordi de både er funktionelle og pyntende. der findes mange typer havelamper, og udendørslamper med bevægelsessensor er yderst populære, da de automatisk lyser op, når de registrerer bevægelse. fordelen ved havelamper med sensor er den høje iptæthed, som beskytter dem mod vand, vind og støv.
led havelampe med 250 lm lysstyrke og 120 grader pir detektion i hvid. technaxx tx107 batteridrevet udendørs lampe ip65, der kan oplyse et område på 8m.
udvalget af udendørslamper online på bilka.dk gør det muligt for dig, at udsmykke og designe dine udendørsarealer med sollamper, bedlamper, udendørsstanderlamper, lyskæder og meget mere. vi har bl.a. udendørs lysarmaturer med sensor, der øjeblikkeligt tænder, når den registrer en bevægelse. disse er perfekte at placere ved carporten ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Udløber om 9 timer
PlusLED Webshop - Belysning og el-artikler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
PlusLED.dk er en brugervenlig webshop der sælger belysning og el-artikler til yderst konkurrencedygtige priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Belysning, El-artikler.lys, LED, Lamper, Lyskilde, Optik
Populære søgninger: Lyspanel, Led lys med bevægelig flamme, Led lysskinne køkken, Led lamper indendørs, Led lysbånd udendørs, Kulørte lamper, Havelamper led, Alu skinne, Solcelle lyskæde, Lysdæmper stikkontakt, Udendørs stikdåse, Led lysdæmper til ledning, Nordtronic spot, Led lys til hylder, Lamper led, Udendørs indbygningsspot galvaniseret, Udendørs led bånd, Lyskæde med batteri, Ampoule led gu10 4000k, Terrassevarmer med fjernbetjening
Webshoppen forhandler 557+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support