Forside

Ikea boremaskine - Pinploy arbejdsopgaver

Boremaskine. med en boremaskine kan du nemt udføre de opgaver i hjemmet, der har med at bore og skrue at gøre. det bliver langt nemmere for dig, og du kommer til at bruge langt færre kræfter. her hos bauhaus kan du nemt finde den form for boremaskine, der passer til dit behov, så rul op på siden og find den rigtige.
fixa serien indeholder alt det værktøj og udstyr, du skal bruge til at indrette dit hjem præcis, som du vil ha det. brug delene som supplement til det værktøj, du allerede har, eller lav et startsæt til dine kommende gørdetselv projekter.
maks. omdr. hastighed uden belastning 0400min. maks. spændingsmoment 5 nm. holder til bor 6 mm. patron 10 mm, nøgleløs patron til hurtig monteringafmontering af bor. indbygget genopladeligt lithiumionbatteri 7,2v1,5ah. batteriet skal været fuldt opladet, før det bruges første gang. opladningstid 38 timer.
test af 11 skruemaskiner find den
edste model til dit projekt. elina blom. opdateret 3. juni 2021. det vigtigste i værktøjskassen bør være en god og alsidig skrueboremaskine. bosch advancedimpact 18 quicksnap giver meget kraft for pengene og kan bruges til adskillige opgaver. vi udpeger derfor skruemaskinen til bedst i test.
i test af bore og skruemaskiner finder du testresultater for ikea fixa 502.142.06. log ind for at se om produktet er det bedste i testen til dit behov.
den mest omfattende boremaskine test til dato er den som tænk har foretaget. her er i alt 71 boremaskiner blevet testet. de er dog opdelt i kategorierne borehammer, boremaskiner og skruemaskiner. dewalt dcd730 vinder testen, stærkt efterfulgt af hitachi ds 14 dbl oh bosch psb 18 li2.
sammenlign priser på ikea fixa 502.142.06 1x1.5ah boremaskiner skruemaskiner. find tilbud fra 1 butikker og læs anmeldelser på prisjagt. sammenlign tilbud fra ikea.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pinploy arbejdsopgaver - Markedsplads for arbejdsopgaver
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 15.0% som VIP. Bliv VIP her
Pinploy er en dansk peer-to-peer markedsplads for opgaver.

Vi forbinder folk som har brug for hjælp til brugere der gerne vil udføre arbejdet.

Pinploy platformen fungere som Airbnb for opgaver.

Vi giver flexibilitet og mellemledet som hjælper brugere online
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Bestil en opgave.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
12.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din bestilling.
Tags: Håndværker, Arbejde, Opgave, Handyman
Populære søgninger: Lampe krog, Billig tekstforfatter, Fitness hedehusene, Ny vaskemaskine, Tømrer brøndby, Barber amager, Malere frederiksberg, Lægning af trægulv, Brolægning i hvidovre, Bilvask københavn, It support aalborg, Elektriker nørrebro
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support