Forside

Højbedskasser - Pinploy arbejdsopgaver

Med en plantekasse af træ kan du let skabe en hyggelig stemning på terrassen. bauhaus kan tilbyde forskellige plantekasser i træ, så du kan finde den form og farve, der passer hjem til dig. derudover kan du også finde plantekasser af plastik, der både er flotte og praktiske på samme tid.
indret en nem og frodig køkkenhaven med højbede fra eksempelvis plus, growcamp eller champost. sammenlignet med traditionelle køkkenhaver på friland, har højbede den store fordel, at arealet er afgrænset og overskueligt. blomsterkasser og højbede er ideelle til indretning af en lille byhave, hvis du kun har begrænset plads.
vi tilbyder etablering og specialbyggede plantekasser og højbedskasser til ude og indemiljøer. monteret direkte på væggen alt efter materiale valg eller stående på jorden. ligeledes tilbyder vi opstilling og beplantning af færdigproducerede kasser i flere former for materialer, samt flytbare løsninger monteret på hjul, der giver mulighed for et levende og omskiftende plante
iljø.
find inspiration til indretningen på terrassen i jem fix. vi har havekrukker for enhver smag. køb online eller i en af vores butikker
byg selv højbed på hjul. vælger du at bygge et højbed, der er lukket i bunden og sætte hjul under dit højbed, får du en meget fleksibel have, hvor du hele tiden kan justere, hvor meget sol dine planter får. du kan sågar bygge dit højbed sådan, at det er udstyret med et espalier, som planterne kan kravle op ad.
land højbede er de originale modulopbyggede plantekasser, der kan bruges som blomsterkasser og plantekummer. med flere forskellige design, bl.a. classic og modern, samt forskellig tilbehør har du uendelige muligheder for at kombinere og udforme dine helt egne unikke grønne rum.
mangler du et plantebord eller måske højbede og potter til dine planter stort udvalgt. hos jem fix har vi lave priser hver dag, hele året rundt. vi er danmarks eneste lavpris byggemarked, og du kan besøge os i vores 115 butikker eller på jemogfix.dk.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pinploy arbejdsopgaver - Markedsplads for arbejdsopgaver
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 15.0% som VIP. Bliv VIP her
Pinploy er en dansk peer-to-peer markedsplads for opgaver.

Vi forbinder folk som har brug for hjælp til brugere der gerne vil udføre arbejdet.

Pinploy platformen fungere som Airbnb for opgaver.

Vi giver flexibilitet og mellemledet som hjælper brugere online
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Bestil en opgave.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
12.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din bestilling.
Tags: Håndværker, Arbejde, Opgave, Handyman
Populære søgninger: Lampe krog, Billig tekstforfatter, Fitness hedehusene, Ny vaskemaskine, Tømrer brøndby, Barber amager, Malere frederiksberg, Lægning af trægulv, Brolægning i hvidovre, Bilvask københavn, It support aalborg, Elektriker nørrebro, Opsætning af skillevæg, Møbelsnedker aarhus, Farver i soveværelset, Ideer til badeværelse, Træfældning hvidovre
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support