Forside

Trommer til juletræet - Pindhus Webshop

Trommer hører juletræet til. om det er de traditionelle, nostalgiske, brammings med drillenisserne, eller dem som er lavet i træ og glas.
trommer med julemotiv. trommer med gammeldags julemotiv af julemand til at hænge på fx juletræet. trommerne har en diameter på 5 cm.
jule trommer til juletræet, 4 stk. i æsken juletræspynt i pap. små trommer med guldbånd, Ø 5cm, d 2,5cm, 4 stk i æsken, ren nostalgi. juletrommer til træet
i samme periode blev det også meget populært at hænge trommer på juletræet igen for at symbolisere fædrelandskærligheden til danmark. hvide engle på juletræet samt stjerner, evt. flettet af hvide papirstrimler hører til kategorien kristent julepynt.
trommerne, flagrankerne kom på danskernes juletræ efter 3 års krigen 18491850. s
mme tidpunkt blev der brugt røde og hvide farver. susanna hartmann er designeren på nissetumlingerne, også kendt som babynisser.
dag 10 julepyntens historie. juletræ fra 1920erne pyntet med hjerter, papirsroser, flagguirlander, kræmmerhuse og andet fedteri. billedet er taget i den gamle by. der var engang, omkring 1850, et flettet hjerte af papir. det var grønt på den ene side og gult på den anden side. i midten var det både grønt og gult i tern, fordi det jo ...
historien om den danske juletræspynt. iden om at bringe et grantræ ind i stuen for at pynte det stammer fra tyskland. men den danske juletræspynt er i dag langt fra tysk. pynten har nemlig udviklet sig i en meget specifik retning i løbet af de sidste cirka 150 år. foto barbara dahl poulsen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pindhus Webshop - Salg af interiør og livsstilsprodukter
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Salg af interiør og livsstilsprodukter.

Shoppen har eksisteret siden 2005.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Interiør.livsstil
Populære søgninger: Tim og simonsen toppe, Tim og simonsen sandaler, Nordal interiør danmark, Tim og simonsen tasker, Gorridsen design, Knagerække hylde, Maileg julepynt, Knagerække med hylde, Køb gaver online, Maileg nisser, Maileg tilbud, Instant kaffe med smag, Flag fødselsdag, Væghylde, Madpakke kasse, Stige indretning, Trommer til juletræet, Ecooking serum, Baby mus
Webshoppen forhandler 1251+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support