Forside

Sifonflaske - Pindhus Webshop

En sifonflaske er et praktisk køkkenredskab, som du kan bruge til mange forskellige ting i dit køkken. her på siden finder du både flødeskumssifoner og sodasifoner, og uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker på, at du kommer til at stå med et kvalitetsprodukt i hænderne, som kan tåle at blive brugt igen og igen.
sifonflasker. sifonflasker får nyt liv, når de indgår som dekorative tableauer i hjemmet. vores samling af antikke sifonflasker er håndplukket i frankrig og har de smukkeste graveringer og patina. sæt flere sammen og lad lyset lege med farverne eller brug en enkel sifonflaske for et industrielt, men feminint udtryk. til bordet sifonflasker.
hvis du ønsker at kunne skumme sovsen op eller lave luftige purer af rodfrugter, bør du se nærmere på denne sifonflaske fra isi. her får du et redskab, som på alle måder er pengene værd. den tåler maskinopvask og er udført i rustfrit
stål.
sifonflasker. det molekylære køkken har vundet sin indpas på mange af de bedste restauranter rundt om i verden. med en professionel sifonflaske har du mulighed for at gøre kunsten efter og servere flot og indbydende retter. sifonflasker kan fx bruges til hurtigt og nemt at lave luftig og skummede cremer eller saucer.
hos yeschef forhandler vi forskellige størrelser af de kvalitetsbevidste sifonflasker fra isi. hos os finder du sifonflasker på hhv. 0,5 liter og 1 liter. sifonflaskerne kan købes i flere udgaver hhv. uden patroner, eller i en pakning med en sifonflaske, der ligeledes indeholder flere patroner. til isi sifon anvendes co2 patroner.
denne sifonflaske besidder en alsidighed som gør, at den kan bruges til stort set alle kolde og varme retter men også til de eksperimentelle drinks. i det hele taget forhandler vi mange andre spændende, innovative produkter her på siden.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pindhus Webshop - Salg af interiør og livsstilsprodukter
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Salg af interiør og livsstilsprodukter.

Shoppen har eksisteret siden 2005.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Interiør.livsstil
Populære søgninger: Tim og simonsen toppe, Tim og simonsen sandaler, Nordal interiør danmark, Tim og simonsen tasker, Gorridsen design, Knagerække hylde, Maileg julepynt, Knagerække med hylde, Køb gaver online, Maileg nisser, Maileg tilbud, Instant kaffe med smag, Flag fødselsdag, Væghylde
Webshoppen forhandler 1251+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support