Forside

Naturlig ansigtsmaske - Pindhus Webshop

Ansigtsmaske. her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af skønne ansigtsmasker. ved at bruge en god maske får du mulighed for at komme uren hud til livs, ligesom du også kan pleje din hud på bedste vis. uanset hvilken hudtype du har, vil en ansigtsmaske være en god tilføjelse til din hudplejerutine, da den går ind og både fugter og nærer huden.
ansigtsmasker. ansigtsmasker er en sund og naturlig måde at bekæmpe hudirritationer eller uren hud på samt til, at rense huden grundigt igennem. det er også en genial og nem måde at tilføre normal hud ekstra fugt, glød og naturlig pleje. i vores sortiment finder du nøje udvalgte ansigtsmasker til ethvert formål og enhver hudtype.
en perfekt ansigtsmaske der bl.a. er perfekt hvis du har fået lidt for meget sol, men også hvis din hud bare trænger til en opfriskning. det skal du bruge 1 spsk flydende honning 1 spsk yoghurt naturel evt. 1 ekstra hvis du har tør hud evt. et par limesaft dråber særlig godt til fedtet hud lad yoghurten få stuetemperatur som det første.
4 grøn te ansigtsmaske . ansigtsmaske til rød og irriteret hud, der virker som naturlig descinficerende virkemiddel, og vil bidrage til at mindske rødme og berolige eventuelle hævelser. ingredienser. 5 poser grøn te en ren ansigtsklud kog vand og læg de 5 teposer i en gryde eller skål, i 5 minutter.
det er vigtigt, at du renser din hud, inden du påfører din ansigtsmaske. der ligger en del affaldsstoffer og skidt på overfladen af huden, som vil forhindre masken i at virke optimalt. døde hudceller, som du ikke kan se med det blotte øje, men som du måske k
n fornemme, fordi din hud føles ru eller ujævn, har du muligheden for at fjerne med en peeling eller skrubbemaske, der indholder ...
ved at bruge ansigtsmasker som en del af den daglige hudplejerutine får huden den optimale næring og pleje og vil syne sundere og få en naturlig glød. peeloff ansigtsmaske ansigtsmaske i et meget fint pulver som blandes med vand til en pasta og fordels i ansigtet, hvor den tørrer ind og fylder huden med en masse vitaminer og mineraler, herefter trækkes den af huden som efterlades næret og velplejet.
diy peel ansigtsmaske med citron og tomat syren fra den modne tomat og citronen er med til at give din hud en mild peeling, rense dine porer og affedte huden. perfekt til dig der døjer med uren hud. ingredienser 1 tsk. havregryn 1 moden tomat 1 tsk. citron
naturlig ansigtsmaske giver din hud fornyet energi, fjerner samtidig urenheder og gør din hud flot igen. fancy er ikke det ord, der beskriver det naturlige produkt silicol skin, der er baseret på det naturlige sporstof kisel.
det er rigtigt du kan bruge en banan som en helt naturlig ingrediens til din hjemmelavet ansigtsmaske. den fugter huden og efterlader den med følelsen af en blødere hud. mos en mellemstor moden banan til en jævn paste og fordel derefter forsigtigt bananmosen til dit ansigt og hals.
de bedste ansigtsmasker i test 2021 1 dermalogica charcoal rescue masque bedste ansigtsmaske. dermalogica er fokuserede på at udvikle hud produkter, der er cruelty free, veganske og bæredygtige. de benytter uddannelse og innovative processer med formålet at fremme en sund hud.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pindhus Webshop - Salg af interiør og livsstilsprodukter
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Salg af interiør og livsstilsprodukter.

Shoppen har eksisteret siden 2005.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Interiør.livsstil
Populære søgninger: Tim og simonsen toppe, Tim og simonsen sandaler, Nordal interiør danmark, Tim og simonsen tasker, Gorridsen design, Knagerække hylde, Maileg julepynt, Knagerække med hylde, Køb gaver online, Maileg nisser, Maileg tilbud, Instant kaffe med smag, Flag fødselsdag, Væghylde, Madpakke kasse, Stige indretning, Trommer til juletræet, Ecooking serum, Baby mus, Lermaske uren hud, Fødselsdags flag, Silkeborg plaids, Toiletrulleholder, Nicolas vahe, Køb flag, Hvid blonde bluse
Webshoppen forhandler 1251+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support