Forside

Metalhylde - Pindhus Webshop

Hylder forvandler tomme vægge til et perfekt sted at opbevare eller udstille dine ting. i ikea har vi masser af stilarter, eksempelvis svævehylder til minimalisten eller træhylder med hyldeknægte til romantikeren. vi har mange forskellige størrelser og hylder, du kan skære til så er der altid en hylde, der passer. 199.. 125.. 99 ...
imerco har samlet de fineste hylder til dig, ovenikøbet til gode priser se det fine udvalg lige her.
metalhylde 18 x 25 x 12 cm. leveringstid 13 hverdage. skab et hyggeligt udendørs miljø med denne væghylde i sort metal. pynt hylden med lys, blomster eller anden dekoration og giv liv til de udendørs arealer. nem at hænge op med et par skruer ekskl..
cubist er en flot sort metalhylde, som er lavet i en fin kombination af både metal og træ, som kunne monteres på væggen under en daybed eller sammen med en fransk landstil møbel.
selve hylden består af en ramme i sort metal, som i den ene ende har plads til en firkantet træholder, hvor evt en opbevaringskasse af træ kunne stå.
stort udvalg af flotte hylder. mangler du en flot væghængt hylde så er du landet det rigtige sted. på denne side finder du hele vores store udvalg af flotte væghylder, som kan pryde din væg.
wallmann træhylde massiv bøg 2000x300x18 mm. 329,95 kr. plus evt. fragtomkostninger. click collect levering. se mere. Ønskeliste. millarco hylde hvid 200 x 600 x 15 mm. 60,00 kr. plus evt. fragtomkostninger.
brug pyntehylder til at indrette din bolig og skabe en hyggelig stemning med planter, souvenirs og lys. bliv inspireret af vores store udvalg af moderne hylder i god kvalitet. hos jysk finder du et hav af hylder i forskellige materialer og designs alt fra egetræshylder, glashylder til metalhylder og bogkasser.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pindhus Webshop - Salg af interiør og livsstilsprodukter
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Salg af interiør og livsstilsprodukter.

Shoppen har eksisteret siden 2005.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Interiør.livsstil
Populære søgninger: Tim og simonsen toppe, Tim og simonsen sandaler, Nordal interiør danmark, Tim og simonsen tasker, Gorridsen design, Knagerække hylde, Maileg julepynt, Knagerække med hylde, Køb gaver online, Maileg nisser, Maileg tilbud, Instant kaffe med smag, Flag fødselsdag, Væghylde, Madpakke kasse
Webshoppen forhandler 1251+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support