Forside

Lermaske uren hud - Pindhus Webshop

Lermaske mod uren hud Æblecidereddiken har en antibakteriel virkning og indeholder syrer, som aktivt eksfolierer huden. Æblecidereddike hjælper desuden med at genoprette hudens phbalance, hvilket er godt for den bakterieflora som beskytter huden.
slip for overskydende talg og urenheder med vores porerensende lermaske fra masque mineral serien. indeholder aloe vera ekstrakt som gør huden smidigere.
en lermaske er et 100 naturligt, effektivt hudplejeprodukt, der befrier din hud for urenheder og fremmer hudens helingsproces. men det er ingen nyhed, for leret er et af de ældste skønhedsmidler til pleje af hud og hår. en lermaske er speciel god til at mindske porer og urenheder i ansigtet, fordi den indeholder gode mineraler og vitaminer.
med en ansigtsmaske mod
ksempelvis uren hud eller hudorme kan du supplere din i forvejen målrettede indsats for en ren og strålende hud. her kan en dyb peeling af huden rengøre i dybden, ligesom en fugtmaske natten over kan blødgøre din tørre og stramme hud.
clinique antiblemish solutions oilcontrol cleansing mask der er en lermaske, som heler og forebygger hudorme og uren hud, samtidig med at huden holdes mat. skintonic vigtigst af alt så forbereder det din hud på den efterfølgende creme.
anmeldelser. lermaske er en opfriskende maske, der er skabt med det formål at rense og opfriske din hud samtidig med, at den minimerer dine porer og reducerer ujævnheder og uren hud. det er en kombination af irisekstrakt, zinksalt og avitamin, som tilsammen skaber effekten i ecookings lermaske.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pindhus Webshop - Salg af interiør og livsstilsprodukter
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Salg af interiør og livsstilsprodukter.

Shoppen har eksisteret siden 2005.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Interiør.livsstil
Populære søgninger: Tim og simonsen toppe, Tim og simonsen sandaler, Nordal interiør danmark, Tim og simonsen tasker, Gorridsen design, Knagerække hylde, Maileg julepynt, Knagerække med hylde, Køb gaver online, Maileg nisser, Maileg tilbud
Webshoppen forhandler 1251+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support