Forside

Skorsten brændeovn - Pilleovn-syd Webshop

Skorstenen skal altid godkendes af en skorstensfejer inden anvendelse. læs mere om kravene i brændeovnsbekendtgørelsen. køb din nye skorsten og tilbehør her. hos 104 finder du et bredt udvalg af alt lige fra brændeovne til skorstene og tilbehør. læs også guide til valg af brændeovn for mere inspiration.
alt til din skorsten har du købt en ny brændeovn eller måske et nyt stokerfyr eller trænger din gamle skorsten til en renovering så finder du det du lige mangler her på vvseksperten.dk eller i en af vores landsdækkende butikker. når man køber nyt fyr eller lignende er skorstenen ofte noget man ikke tænker ligeså meget over som hvilket fyr man køber.
skorsten til din brændeovn. en af de vigtigste forudsætninger for en velfungerende pejse eller brændeovnsinstallation er skorstenen. skorstenen virker i princippet som ovnens motor. den sørger for en god og miljøvenlig forbrænding, hvis blot den er installeret korrekt. er der ikke det korrekte træk, kan installationen ikke fungere optimalt.
tilbehør til din skorstene, køb tilbehør til skorstene ved brændeovnsshoppen. dobbelt renselem, roterende røghætter. online salg
skorsten med tagstyr og rensesektion. 1. uisoleret skorstensrør 2. isoleret startsektion 3. loftkrave 4. isoleringskrave 5. spærsty
6. taginddækning 7. isoleret længdesektion 8. rensesektion 9. tagstyr 10. isoleret længdesektion 11. skorstenshætte
skorstene til ovne med topafgang eller bagafgang. brændeovne fås med enten topafgang eller bagafgang, og dette gør det muligt at vælge en skorsten, som passer lige til din bolig. når du vælger en skorsten til boligen bør du gå efter holdbare materialer og se hvilken form og mål, der er behov for i din bolig.
skorstenen skal altid godkendes af en skorstensfejer inden anvendelse. læs mere om kravene i brændeovnsbekendtgørelsen. køb din nye skorsten og tilbehør her. hos 104 finder du et bredt udvalg af alt lige fra brændeovne til skorstene og tilbehør.
en skorsten er selvfølgelig afgørende for at føre røgen væk fra din brændeovn, men også for at føre frisk luft til ilden. derfor er det også vigtigt, at du får valgt den rette. rul op på siden og gå på jagt i vores store udvalg af dele til skorstene.
Ønsker du en ny brændeovn, men har du ikke en skorsten i forvejen, er en stålskorsten et godt og billigt alternativ til en muret skorsten. den er nem at sætte op og kan monteres på hele tagets overflade eller på husets ydervægge. dermed kan du placere brændeovnen lige der hvor du ønsker. obs læs monteringsregler for skorstene her.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pilleovn-syd Webshop - Stort udvalg af varmemuligheder
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Hos Pilleovn-syd har vi et stort udvalg af pilleovne, brændeovne, træpiller og varmepumper.

Man er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak samt gratis rådgivning
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Pilleovne, Brændeovne, Træpiller, Varmepumper
Populære søgninger: Aduro 9 lux beton, Stålskorsten til brændeovn, Brændeovn skorsten, Pilleovn testvinder, Pejsegitter, Justering af pilleovn, Aduro firelighters, Skorsten brændeovn, Skorstenshætte til muret skorsten, Lars høy, Skorsten til brændeovn, Rv100 ravelli, Heta brændeovn, Aduro h1 price, , , , , , , , , , ,
Webshoppen forhandler 444+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support