Forside

Pejsegitter - Pilleovn-syd Webshop

Mere om sikkerhedsgitre til brændeovn og pejs. du kan børnesikre brændeovnen med et sikkerhedsgitter uanset om du kalder det for et brændeovnsgitter eller et sikkerhedsgitter, så er det en enormt god måde at børnesikre brændeovnen eller pejsen. så snart dit barn begynder at kravle rundt i hjemmet, er brændeovnen eller pejsen et af de vigtigste steder at afskærme dit barn fra.
pejsegitter med tre fløje fra aduro. pejsegitteret anvendes til at forhindre børn i at komme tæt på den varme pejs eller brændeovn. gitteret er udført i sort metal. produktinformation mål 110 x 60 cm b x h materiale metal farve sort
bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer til det professionelle og private marked. alt til dit byggeprojekt køb her. i bygma finder du de bedste byggematerialer til dit projekt. vi leverer til hele landet.
brændeovnsgitter også kaldet et pejsegitter trappegitter sikkerhedsgitter til døre sikkerhedssæt foldegitter derudover forhandler vi diverse forlængere til sikkerhedsgitre, de såkaldte gi
terforlængere, og du finder både presmonterede børnegitre og de skruemonterede sikkerhedsgitre.
pejsegitter. ingen anmeldelser. trefløjet pejsegitter i sort metal, der stilles foran brændeovnen for at hindre små børn i at komme tæt på. mål h 60 cm, b 110 x 110 x 110 cm.
gør boligen tryggere for små børn med vores praktiske sikkerhedsgitre. vi har gitre med og uden skruer til børnesikring af hjemmet. se det store udvalg.
aduro pejsegitter. farve sort størrelse 110x110x110x60 cm anvendelse børnesikring yderst stabil og beskyttende pejsegitter til foran brændeovnen. robust pejsegitter. det kan være farligt at have børn løbende rundt, mens brændeovnen er tændt eller ved at slukke, og derfor har en eftervarme.
vores bud på de 7 bedste børnegitre. et børnegitter eller trappegitter, som de også kaldes hjælper dig med at holde dit barn fra farlige situationer, så du kan slappe lidt mere af i det daglige. med afsæt i anmeldelser og tests udført af andre, har vi udarbejdet følgende liste med de 7 bedste børnegitre.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Pilleovn-syd Webshop - Stort udvalg af varmemuligheder
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Hos Pilleovn-syd har vi et stort udvalg af pilleovne, brændeovne, træpiller og varmepumper.

Man er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak samt gratis rådgivning
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Pilleovne, Brændeovne, Træpiller, Varmepumper
Populære søgninger: Aduro 9 lux beton, Stålskorsten til brændeovn, Brændeovn skorsten, Pilleovn testvinder, Pejsegitter, Justering af pilleovn, Aduro firelighters, Skorsten brændeovn, Skorstenshætte til muret skorsten, Lars høy, Skorsten til brændeovn, Rv100 ravelli, Heta brændeovn, Aduro h1 price, , , , , , , , , , , ,
Webshoppen forhandler 444+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support