Forside

Yorkshire gris - Petdreams Webshop

Svin. i begyndelsen af det 18. århundrede var der to typer svin i danmark. på øerne var svinene forholdsvis små, tætbyggede og med opretstående ører Øsvinet. i jylland var svinene større, havde en langstrakt kropsbygning og store hængende ører det jyske svin. både dansk landracesvin anno 1970 og sortbroget landracesvin stammer ...
sortbroget dansk landrace gris den sortbrogede danske landrace hører til de bevaringsværdige gamle danske husdyrracer. grisen har nogle specielle bruskstykker på halsen, der kaldes halstitter, som man mener, bliver brugt som føleorganer. man kender til en gris af denne race, der er blevet 36 år gammel.
yorkshire eller yorkshire er en race af grise, der er bredt spredt blandt svinavlere fra forskellige lande. yorkshire grise har et smukt og tonet udseende, der ligner ydersiden af en anden sort grise. find ud af hvilken, samt kendskab til den detaljerede beskrivelse af yorkshire i artiklen.
yorkshire. yorkshires flag med den hvide rose, der symboliserer grevskabet. yorkshire er englands største grevskab, og har store kulforekomster som har været med til at
udvikle området som et vigtigt industriområde. de største byer er leeds og sheffield . denne artikel om englands geografi er en spire som bør udbygges.
dansk yorkshire er en dansk svinerace. racen er en blandt tre, der benyttes til krydsavl i dansk svineproduktion. dansk yorkshire benyttes ligesom dansk landrace som hundyrrace, der krydses med handyr fra dansk duroc. racen er oprindeligt baseret på yorkshiresvin, som blev udviklet i yorkshire i england omkring 1761.
pattegris en gris, fra den bliver født, til den ikke længere dier drikker mælk hos soen. smågris en gris, fra den stopper med at die hos soen, til den er 10 uger fra 7 til 30 kilo. slagtesvin en gris mellem 10 uger og 46 måneder fra cirka 30 til cirka 100 kilo. sopolt en hungris, der endnu ikke er parret for første gang. gylt en hungris, der er drægtig gravid for første gang.
dansk yorkshire gris y yorkshireracen kommer oprindelig fra england. den har lyserød hud og lyse børster. kroppen en lang, hovedet kort og ørerne står ret op. yorkshire har høj kødprocent, høj tilvækst, lavt foderforbrug og en god kødkvalitet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs, Hundehvalpe, Hotspot hund creme
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support