Forside

Transportkasse kat - Petdreams Webshop

Transporttasker til katte tweet herinde har vi et bredt udvalg af transportbure til din kat, hvis den skal et smut til dyrelægen, ud at flyve, køre en tur eller noget helt andet, vi har i forskellige farver, størrelser og materiale.
på petdreams kan du finde et stort udvalg i transportkasser og specielle løsninger til transport af kat i bilen, cykel eller i luften. tjek vores store udvalg af høj kvalitet kat luftfartsselskaber for nem og sikker transport, uanset om du går tæt på eller langt fra hjemmet. vi har stilfulde designer kat bæreposer og rejser bure også.
transportkasser til kat. når du tager din kat med i bilen, er det vigtigt at tænke på sikkerheden. det er altid mest sikkert at have sin kat i en forsvarlig transportkasse end i en papkasse eller lignende. det er vigtigt at kassen har lufthuller, så katten kan komme af med sin overskudsvarme og få tilstrækkelig frisk luft.
katte er sin egen, og derfor er kattetransport heller ikke muligt uden en transportkasse. transportkassen er fremstillet i hårdt plastik med en metal gitter låge, så din kat ikke kan slippe ud af sig selv. udover et kattetransportbur, kan du også få en transporttaske, der gør transporten lettere og mere elegant.
transportkasse til katte på op til 11,3 kg, 180 åbning af den øvre del med dobbelt skål
forhøjet bund med en rende til urin i underbakken optimal ventilation sikkerhed, lavet af plast leveringstid 24 hverdage.
maxima transporttaske. 33 32 54 cm. op til 8 kg. for hund og kat. udgår. dkk 710,00 dkk 638,00 tilbud. læs mere vis detaljer. mp transporter gipsy s 46 x 31 x 32 cm, grøn. med metaldør.
en transportkasse til din kat kan blive en nødvendighed en dag. det kan godt være, at du lige nu ikke tænker, at det er nødvendigt, men det er faktisk en ting, du bør vænne din kat til og sørge for at have styr på så når dagen kommer, jamen så er din kat vant til det og den får ikke en dårlig oplevelse.
leder du efter transportkasse til din kat, som er komfortabel for din kat at være i samt praktisk at håndtere, så tag et kig på dyrelagerets udvalg her.
køb transporttasker og transporttasker til katte online vil du gerne sikre, at din kat eller killing ikke kommer galt af sted, når i er på tur så bør du investere i en transportkasse eller taske, der er specielt udviklet til formålet.
når du vælger en transportkasse i plast, er det vigtigt, at transportkassen fastspændes i bilen, da det kan have fatale konsekvenser for katten, hvis du eksempelvis laver en nødopbremsning. du kan også nemt tage transportkassen ud af bilen og med dig i bussen, toget eller bagpå cyklen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support