Forside

Sankt bernhardshund - Petdreams Webshop

Sankt bernhardshund, også kaldet bernhardeneren er en stor og venlig familiehund, der skal opdrages kærligt, men konsekvent. den har en fremragende lugtesans og blev brugt til redningsarbejde i alperne. sankt bernhardshunden er en rolig og velafbalanceret hund, der er en særdeles perfekt familiehund.
sankt bernhardshund, korthåret hvalpe til salg viser 3 annoncer. herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen sankt bernhardshund, korthåret, der pt. er til salg. husk også at læse guiden til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber hund.
sankt bernhardshund, langhåret. den kærlige og godmodige gigant størrelse. stor. temperament. samarbejdende. pelspleje. mellem. aktivitesniveau. lavt. mentalitet. et venligt og roligt væsen gør den store og tunge hund til en udmærket familiehund. den er ...
en sankt bernhardshund vil beskytte sin ejer overfor en trussel, og alene hundens størrelse gør, at den kan virke forebyggende over for mulige ubudne gæster. hunderacens historie sankt bernhardshunden deler historie med de schweiziske bjerghunde eller schweiziske hyrdehunde, hvor de blev brugt til alt fra at hyrde til vagt og redningshunde.
sankt bernhardshund. sank bernhardshunden er en stor hunderace som oprindeligt stammer fra schweiz. hunden er mest kendt
or sin enorme størrelse, men rolige og kærlige sind.
dansk sankt bernhard klub dsbk er stiftet den 25. marts 1973. klubbens formål er i samarbejde med dansk kennel klub dkk og i overensstemmelse med dkks formål og internationale forpligtelser, at arbejde for at fremme kendskabet til sankt bernhard hunden, og gennem oplysning om hensigtsmæssig avl, at bidrage til at bevare racens standard.
sankt bernhardshund, langhåret hvalpe til salg. her kan du se dkkfci sankt bernhardshund, langhåret kenneler der har oprettet en side hos muy, som du kan følge på n samlet platform. vi anbefaler at købe hund med dkkfci stambog. muy promovering. følg vores officielle side.
en sankt bernhardshund hører bestemt ikke til i en lille lejelejlighed i byen. den menneskekærlige kæmpe har også brug for en nærhed til sin familie og ville visne hen hvis den blev holdt i en kennel. det skal dog bemærkes, at en sankt bernhardshund savler ekstremt meget.
sankt bernhardshund . en sankt bernhardshund er en særdeles stor hund med en gennemsnitsvægt på ca. 64120 kg. og den bliver normalt omkring 7090 cm. høj. historie. de tidligste dokumenter vedrørende hunderacen stammer fra 1707, og er nedskrevet af munke der arbejdede på et hospice ved great st. bernard pass, hvorfra hunderacen fik sit navn.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support