Forside

Puddel - Petdreams Webshop

Puddel, toy. en puddel fås i fire størrelser toypuddel, dværgpuddel, mellempuddel og storpuddel, der alle tilhører hundegruppen selskabshunde. pudlen er kendt for sin intelligens og sit muntre gemyt. den er lærenem og er fremgangsrig i flere hundesport såsom agility, lydighed og søg og spor brugsprøvegrene.
en puddel er måske verdens klogeste hund. puddelejere vil beskrive den som, intelligent, kærlig og loyal. racen blev avlet til at hente nedskudte fugle i søer. i dag bliver den oftere brugt i showringen, men rummer meget mere end det. scroll længere ned på siden for at blive klogere på puddelhundens sind, pleje og historie.
dot en alm brunbeige toy puddel på 3,5 kg og gismo en stor harlekin toy puddel på 4.5 kg, de har fået en brun tæve med kraftig hvid streg
på brystet, den er født den 19.7.2013 og er 8 uger og flytteklare den 13.9.2013. solgt prisen for disse hvalpe er kr. 5.000,kuld 3
pudel blandinger designer hunde. for ganske kort tid siden hørte jeg om de, specielt i udlandet, moderne blandinger med pudler også kaldet designer hunde, og de er jo ganske skønne, hvis de falder ud som nedenstående.
en puddel er en intelligent hunderace, som findes i både lille, mellem og stor størrelse samt i mange forskellige pelsfarver. med en historisk oprindelse som jagthund med flair for vand, er en pudel god til agility, hundetræning, sporing og endda som hyrdehund.
puddel leder du efter en puddelhund eller hvalp puddelhunde søger nye hjem over hele danmark. se billeder af de søde puddelhunde hvalpe på guloggratis.dk.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs, Hundehvalpe, Hotspot hund creme
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support