Forside

Loppemiddel - Petdreams Webshop

Loppemidler kan ikke byttes eller returneres, også selvom pakken ikke har været åbnet. dette skyldes loven om salg af lægemidler, som medfører, at alt loppemiddel, der sendes retur, skal destrueres for at forhindre videresalg.
loppemiddel virker ved at hæmme lopper og flåters lugtesans og nervesystem. der skal kun en lille mængde af det aktive stof til at slå en flåt eller loppe ihjel. det aktive stof i vores naturlige loppemidler er geraniol, der findes i roser og pelargonier. lopper har en kompliceret livscyklus bes
ående af fire trin.
loppemidler. med loppemidler som frontline, bayvantic, practic og advantage vet kan du beskytte din kat ogeller hund mod flåter, lopper, loppelarver, myg, sandfluer og almindelige stikfluer, som kan være til stor gene for dit husdyr.
loppemiddel . udendørs bør man beskytte fugle og fisk, når man sprayer med loppemiddel. loppehalsbånd til husdyr har desværre ikke altid tilstrækkelig effekt. hvis behandlingen med loppemiddel ikke virker, kan man evt. kontakte en professionel skadesyrsbekæmper.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support