Forside

Loppemiddel hund - Petdreams Webshop

Nexgard er en tablet til hunde, der bekæmper lopper og flåter ved at give en tyggetablet een gang om måneden. nexgard virker hurtigt mod lopper inden for 8 timer og virkningen holder i 4 uger, nexgard dræber flåter og effekten holder i 4 uger.
anvender du loppemidlet forebyggende, er dette mindre vigtigt, da det vil være voksne lopper hunden eventuelt vil tage med hjem, hvis den bliver smittet. capstar vet har en øjeblikkelig effekt, men er hurtigt ude af kroppen igen, og kan derfor ikke anvendes forebyggende. de andre loppemidler på listen har effekt i minimum 4 uger.
behandling af lopper, lus og flåter på hunde. frontline combo vet er det eneste loppemiddel til hunde, som har effekt på alle stadier af loppens livscyklus. anvendes til behandling m
d angreb af... køb her
med loppemidler som frontline, bayvantic, practic og advantage vet kan du beskytte din kat ogeller hund mod flåter, lopper, loppelarver, myg, sandfluer og almindelige stikfluer, som kan være til stor gene for dit husdyr. er du på udkig efter et bestemt mærke af loppemidler kan du bruge vælg mærke funktionen.
når du bruger et loppemiddel til din hund, vil de lopper, den har i pelsen, dø indenfor et døgn. loppekuren virker også forebyggende på yderligere loppeangreb. vi har loppemidler til hunde i forskellige størrelser, så du kan vælge en kur, der passer til din hund. din hund har brug for din kærlige pleje og omsorg.
flåtog loppemiddel combo vet 210 kg 6x0,67ml til hundspar44. vejl. markedspris 407,81 dkk. 229,95 dkk.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support