Forside

Ilder kæledyr - Petdreams Webshop

Det er jo det ilderen ville leve af i naturen. det er dog en ting, som ilderen oftest skal lære at spise, fra den er ganske ung. voksne og ældre ildere vil sjældent spise byttedyr. ilderen bliver ikke blodtørstig, ved at spise byttedyr.som godbid kan det anbefales, at du bruge et ilder eller killingefoder. ikke rosiner eller andre søde sager.
ilderhannen og hunnen parrer sig i marts eller april og efter 41 dage føder hunnen 4 6 unger. ungerne er blinde og nøgne og de vejer kun 10 gram når de bliver født. det er lige så meget som 34 agern. de små ilderunger drikker mælk hos deres mor og vokser hurtigt.
ilder, tamilder, fritte domestic ferret european polecat vildformen ilderen er et rovdyr carnivora tilhørende mårfamilien mustelidae, der omfatter over 50 arter, heriblandt odder, jærv, mink, mår, ilder, væsel, grævling og skunk. ilderen har været holdt af mennesker i ca. 2500 år i forbindelse med kaninjagt og
det er ikke uden grund, at ilderen har slået sig fast på top fem listen over kæledyr. ildere har en stærk personlighed, de er nysgerrige, intelligente samt meget kælne og legesyge. har man først haft ilder en gang, ja, så er man solgt for livstid.... se hele annoncen
ildere elsker at blive jaget og tumlet med. de vil lave en ilder krigsdans, hopp
frem og tilbage og omkring dig, nippe efter dine tæer, for at lokke dig til at lege med dem. de er normalt meget rolige og laver bløde pivelyde når de leger. det anbefales at have mere end n ilder.
når du henter din ilder fra en opdrætter, er det bedst at sikre den i et transportbur med strøelse og et lille lagen som polstring. når dine nye kæledyr er kommet godt hjem og er blevet placeret i det bur, som du har lavet og indrettet på forhånd, bør du lade dem være lidt alene i et stykke tid, så de vænner sig til deres nye omgivelser i fred og ro.
ilderen et anderledes kæledyr. 080217. i usa er ilderen et af de mest eftertragtede kæledyr. lidt anderledes er det her i danmark, hvor ilderen kun har været kendt som kæledyr nogle få år. alligevel er der dog mange, der har valgt en ilder i stedet for en hund eller kat.
ilder find stort udvalg ilder til salg her. spar penge, og køb en ilder til hele familien. ildere sælges i hele landet. se de billige priser på guloggratis.dk.
ilderen holdes også som kæledyr, og den bruges blandt andet til kaninjagt visse steder. en tam ilder kaldes en fritte. ilderens kendetegn er en karakteristisk mørk røvermaskeomkring øjnene mod et ellers hvidt ansigt. dækhårene er lange og mørke, og den lyse underpels ses tydeligt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support