Forside

Hundehegn til haven - Petdreams Webshop

Hundehegn. som hundeejer er det dit ansvar at sikre at hunden holdes inden på grunden. stikker hunden af, kan du risikere at få en bøde. med et hundehegn kan du indramme haven, så du kan lade hunden løbe fri uden opsyn. når du skal vælge hundehegn, er det vigtigt at være opmærksom på størrelsen.
hjemme i haven er det f.eks. helt ideelt til at sikre, at hunden bliver hvor den skal og ikke løber ud igennem et hul i hækken. det er også en let måde at lave en løbegård til kaniner eller andre kæledyr, der ellers kan finde på at stikke af. du kan også bruge trådnet til at afskærme træer og planter.
rummelig og smart hvalpekravlegård, der passer perfekt når din e hvalp e skal lidt ud i haven eller være alene hjemme. kravlegården er også ideel til at holde styr på
in hund, når i er på campingturen eller til hundeudstilling. har du en tæve der har fået hvalpe er denne hvalpegård et musthave.
et hegn til haven kan være en god id af mange forskellige årsager. det er praktisk i forhold til at indhegne grunden og kan fx holde hunden inden for havens rammer, men det kan også være med til at skabe læ, lave hyggekroge og bruges dekorativt. havehegn kan derfor have mange funktioner, og det rigtige havehegn er også pænt at se på.
hundegitre er også fantastiske til at hjælpe hunden med at holde i haven så den ikke hopper ud på vejen. hunden kan på den måde holde øje med omgivelserne uden at udsætte sig for fare alle hundeejere ved, at hundens sikkerhed er det vigtigste her på zooplus har vi et godt sortiment af hundegitre.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support