Forside

Hunde gåtur - Petdreams Webshop

Bonus 1 du får adgang til redskabsrummet, der bl.a. kan gøre dig klogere på klikkertræning. bonus 2 du får adgang til ekstra videomateriale fra hundeklubben online, der kan hjælpe dig i den situation, hvor din hund er mere eller mindre ligeglad med godbidder på gåturen. snup din plads her.
man bør holde sin hvalps gåtur på omkring 30 minutter, indtil hundehvalpen er mellem 11 år gammel. det er mere for at være på den sikre side, men igen så kan det komme an på hvilken størrelse hunderace du har. du bør under ingen omstændigheder tage ud og cykle med din hvalp, eller tage den med på løbeture før den er ved at ...
søgeøvelser på gåtur lange gåture er fine, de skal bare ikke foregå i kontant høj fart. løbetur eller cykeltur med din hund skal trænes l
ngsomt op. hunden skal være fuldt udviklet for være med på en løbe eller cykeltur. husk at holde pauser. leg endelig med din hund, men lad være med at lege vildt hele tiden.
gåtur. motion er godt for krop og sind og detgælder for både dig og din firbenede ven. for mange hundeejere består dendaglige træning af en gåtur med hunden. dette er selvfølgelig bedre end sletikke at bevæge sig, men hvis i går den samme rute hver dag, så kan turen blivekedelig for både dig og din hund.
en gåtur i vådt vejr, kan med fordel foregå på fortovet. for at undgå din hunds poter bliver gennemblødte af det våde græs, eller at store vandpytter. derudover kan du planlægge din gåtur noget mere præcis på regn fyldte dage, i håb om en lille opklaring i løbet af dagen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs, Hundehvalpe, Hotspot hund creme, Loppemiddel, Petsafe 275, Sele til hund, Hoftedysplasi hund, Kattedør chip
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support