Forside

Hund på fly - Petdreams Webshop

Det er kun hunde og katte, der accepteres som dyr i kabinen. alle andre dyr henvises til transport som indskrevet bagage eller som luftfragt. beholderen, eller kassen, skal være vandtæt, og målene må ikke overstige 55x40x23 cm. dyret skal opholde sig i kassen eller tasken under hele flyvningen.
små katte og hunde kan rejse i kabinen på afgange inden for schengen ogeller eu eksklusive uk og irland. vi accepterer op til 2 kæledyr i kabinen pr. flyvetur op til 3 meget små hundehvalpe eller kattekillinger, der rejser i samme transportkasse, kan bookes som 1 dyr. ansøg om en tilladelse til at rejse med din hund til svalbard.
hvis din hund er lille, kan du måske tage ham med ind i kabinen ombord på flyet, så længe transportkassen er godkendt af flyselskabet og overholder retningslinierne for medbragt håndbagage. de fleste hunde skal dog rejse i en transportkasse i lastrummet.
hund på fly og selvsagt katt går helt greit hvis du følger noen viktige regler. da unngår du at dere blir stående igjen på bakken. her er våre mest brukte flyselskaps regler, og noen tips om hvordan du gjør turen så behagelig som mulig. beroligende midler. det er ikke anbefalt å gi kjæledyret medisiner som slår det ut fullstendig.
transportbure i flet er specielt velegnede til små hunde, som gerne vil med på en længere tur. køb din nye hunde transportkasse online hos os og få den leveret direkte til din dør. vil du hellere hente transportkassen eller hundeburet i en af vores butikker, så du evt. kan prøve buret først, er du naturligvis også velkommen
il det. vi har de samme tilbud i butikkerne, som vi har online.
rejser hunden, fordi ejer har behov for at rejse vælg ja, hvis du kan svare bekræftende på følgende hunden rejser sammen med sin ejer, eller hunden rejser med en af ejer bemyndiget person op til 5 dage før eller efter ejers egen rejse. hunden skal ikke sælges efter rejsen.
hvis en hund eller kat ikke er personledsaget, gælder reglerne for kommerciel import af hunde og katte og eksport af kæledyr, også selv om dyret ikke skal sælges. på fødevarestyrelsens hjemmeside kan du læse mere om reglerne for rejse med hund og kat til og fra danmark.
hunde og katte på op til 8 kg inklusiv godkendt transportkassetaske kan flyve i kabinen efter godkendelse fra selskabets kundeservice. hunde og katte inklusiv bur over 8 kg samt øvrige dyr bliver transporteret i lastrummet. hver passager må maks. flyve med tre dyr, godkendte transportkasser kan købes hos air france.
fly og færgeselskab bestemmer selv, om de tillader rejsende at medbringe kæledyr. det har fødevarestyrelsen ingen indflydelse på. nogle fly og færgeselskaber tillader kæledyr ombord, andre gør ikke. undersøg derfor altid, om det er tilladt at medbringe kæledyr, inden du booker din billet.
hver passager kan som håndbagage medbringe t bur eller n taske, som må indeholde op til to dyr. den maksimale vægt på buret, med dyret, er 8 kg. vi følger nogle operative regler og retningslinjer for at transportere dit dyr sikkert i kabinen. et kat eller hund, der rejser i kabinen, betragtes som t stykke håndbagage.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs, Hundehvalpe, Hotspot hund creme, Loppemiddel, Petsafe 275, Sele til hund, Hoftedysplasi hund, Kattedør chip, Dobbelt hundebur til bil
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support