Forside

Hoftedysplasi hund - Petdreams Webshop

Hofteledsdysplasi hd er en lidelse, hvor hunden har dårlig pasform mellem ben og hofte. det skyldes, at lårbenshovedet ikke passer optimalt ind i hofteledsskålen i bækkenet, hvilket medfører slaphed i leddet.
da det er en sygdom, der ikke har været kendt så længe hos kat som hos hund, mangler der stadig en del data om lidelsen. anden viden om hofteledsdysplasi det er specielt de tungere racer, som f.eks maine coon katte, der har problemer med hofteledsdysplasi.
hofteledsdysplasi vil hos den unge hund som regel vise sig ved, at hvalpen har svært ved at rejse sig. når den først er kommet op og har gået nogle meter, er der måske ikke noget at se, så går den normalt, eller måske spr
nger den afsted med samlede bagben ligesom en hare eller kænguru.
hoftedysplasi er en lidelse, som ses hyppigst hos vore store hunderace. lidelsen skyldes, at lårbenshovedet ikke sidder i en normal position i hofteskålen. de første tegn på hofteledsdysplasi er, at hunden har vanskeligt ved at rejse sig. hvis hunden har motioneret meget længe, lægger sig og skal rejse sig igen, kan man ligeledes se, at den viser tegn på ømhed i bagkroppen.
hofteledsdysplasi hd er en arvelig betinget lidelse i hundens hofter, hvor forandringerne ikke er tilstede ved hundens fødsel. der er således tale om en udviklingsdefekt med øget løshed i hofteledene og deraf følgende slidgigtforandringer.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support