Forside

Foderspand - Petdreams Webshop

Skal jeg bruge foderspand med eller uden hjul flytter du ofte din foderspand kan det varmt anbefales at købe en foderspand med hjul , er din foderspand placeret samme sted og nem at komme til kan du undlade at anskaffe dig en foderspand med hjul.
en foderspand er et uundværligt tilbehør i hverdagen, når man driver et landbrug. derfor har vi hos staldinventar.dk et stort udvalg af spande i forskellige størrelser og former, der både kan bruges til foder, drikke og opbevaring, alt efter hvad du har mest behov for.
foderspand 7,5 kg med doseringsske. hold foderet frisk og lækker opbevar det i. 264 kr. inkl. fragt. 239 kr.
en foderspand er en spand, der er specialdesignet til opbevaring af foder og kan benyttes til både hundefoder og kattemad. mange dyreejere vil gerne være fri for at have foderposer stående fremme, både af æstetiske årsager, men også fordi det er nemmere for dyrene at bryde en foderpose op. derfor er en foderspand en uundværlig bestanddel af de fleste dyrehjem.
en foderspand er en fordel af flere grunde spanden kan lukkes helt og du undgår derved at foder bliver tørt og kedeligt derudover er det dejligt nemt at tage den rigtig
portion foder fra en spand. foderspande til hundefoder fås i flere forskellige størrelser alt efter behov og smag.
foderspande er perfekte til at holde din hunds foder frisk i længere tid her på siden finder du de foderspande, som vi har på simbasfoder.dk. mangler du en til dit behov, så hører vi gerne fra dig, så du og din hund kan opbevarer dens mad på bedste vis.
køb en foderspand eller fodertønde til hundens foder. dermed sikrer du lang holdbarhed, og en mere hygiejnisk opbevaring end du får, når du blot har foderet stående i sækken.
køb en foderspand billigt online hos os. vi har et stort udvalg af foderspande til skarpe priser. husk vi altid har god service og hurtig levering
spande, krybber og hønet er det vigtigste udstyr når det gælder fodring. se det omfattende udvalg af spande, krybber og hønet i vores online hestebutik, horze.dk.
brit foderspand til hundens mad 15 kg i turkis. 148,00 dkk. anibio grønsagsmix for sund fodring 1000gram. 179,00 dkk. doggyrade isotonic drik til hunden mod dehydrering 250ml. 39,00 dkk. doggyrade pro drik til hunden hjælp appetitten 500ml. 65,00 dkk. foder spand transparent hvid 3 størrelser.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support