Forside

Dør med indbygget kattelem - Petdreams Webshop

Velkommen til harald nyborgs udvalg af katte og hundedøre. her kan du eksempelvis se nærmere på den flotte kattedør med hvid ramme og transparent dør denne model har 4 vejs lås. måske er det lige den dør, der kan gøre livet lidt mere simpelt for dig og din kat
staywell 2 ejs kattelem og hundelem er velegnet til katte op til 7 kg samt små hunde og den kan åbnes og låses. staywell 2vejs kattelem eller katte dør er det slut med gener for dig og din kat eller den mindre hund, når dit kæledyr skal på eventyr.
tag et kig på vores diagram med sammenligning af kattelemme, så du kan finde det rigtige produkt til dig og dit kæledyr. kompatibel med alle almindelige mikrochip. kompatibel med sure petcares rfidchip til halsb. rfidchip til halsbånd medfølger. antal kæledyr. installere i døre, vinduer og vægge. dørens mål b mm x h mm dimensioner på hullet.
produktbeskrivelse. manuel kattelem med 4vejslukning, til katte op til 7 kg, med integreret tunnel, magnetlås beskytter mod træk, gennemgangsstørrelse b 16,5 x h
6,4 cm. katte er frihedselskende dyr. denne manuelle 4vejs kattelem kan monteres på træ og glasdøre, vinduer, murstens, pvc eller metalvægge.
staywell den perfekte dør til dit kæledyr. staywell har eksisteret siden 1991 og er en del af petsafe, som blandt andet producerer katte og hundedøre med og uden mikrochip. staywell er kendt for deres kvalitet og specialdesignede døråbninger til dit kæledyr.
kattetunnel hvor hullet er sjovt dekoreret med et kattehoved på den ene side og på bagsiden er det gabpartiet med en hale. super sød og sjov når du f.eks. selv laver en fødekasse eller en genemgang fra et rum til et andet. kattetunnel til dør i korte træk. må 19 x 19,5 cm farve hvid matreiale plast se video pet safe mål b 19 x h 19,5 cm
cat mate kattelem med mikrochip kan programmeres til op til 30 katte og kan indbygges i døre med op til 85 mm tykkelse. selv hvis din katte allerede har en rfidchip, så er det ikke noget problem, fordi lemmen er kompatibel med chips fra andre producenter, såsom sureflap.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support