Forside

Abyssiner kat - Petdreams Webshop

Abyssinier katte i særklasse. om feles sublimis. killinger kittens. alvskatte. hvad følger med om abyssinier racen. kontakt os contact. nyhed april 2021. 26. april 2021 blev vores sorrel abyssinierpige dk feles sublimis grace kelly og vores nye avlshan monkey cat sheldon cooper forældre denne skønne vildtfarvet abyssinier dreng.
abyssinieren er en nysgerrig og kontaktsøgende kat, der gerne vil følge med i alt, hvad der sker i hjemmet enten du skal i bad, lave mad, gøre rent eller skrive brev. den elsker at blive leget med, men kan også beskæftige sig selv i lange tider af gangen. abyssinieren er normalt en glad og harmonisk kat, der ikke er bange for ret meget.
og ja, disse katte ligner dem, der er afbildet i nabolande, egyptiske pyramider og templer, ofte i form af gudinder med kattehoveder. i dag er der imidlertid genetisk bevis for, at de første abyssiner blev bragt til europa fra dele af sydøstasien og kystregionerne i det indiske ocean, såsom indien og indonesien.
katte er meget sociale dyr og de knytter sig tæt til deres ejer. det er derfor vigtigt at overveje, om du har tid nok, inden du ansk
ffer dig en kat. er du væk hjemmefra mere end et par timer om dagen, kan det være en god id at anskaffe to katte, så de har hinandens selskab, når du ikke er hjemme.
abyssinieren er en mellemstor kat med en lang og muskuløs krop. det er en aktiv kat, som elsker at hoppe, springe og lege. den har en på alle måder moderat fremtoning og har et hoved med jævne flader. det kileformede hoved har en lille fordybning.
dushara somali abyssinier. httpswww.facebook.comhome.phpreftntnmnreq2bsomaliabyssinier. velkommen til min hjemmeside hvor du kan finde billeder af mine spændende katte og en masse information om racen og kattene. du er også velkommen til at kontakte mig. det bedste er at sende mig en mail dusharasomaligmail.com.
wimmerhales bisbee med sin kokarde som bedste røde abyssinier på worldshow 2018. senere hiver han også en finaleplads hjem.
en abyssinier vil ikke trives under sådanne forhold. til gengæld får du en kat, som hvis du bruger din tid med den, vil være din bedste ven resten af livet og følge dig i tykt og tyndt se alle se alle katte american curl amerikansk bobtail balineser bengal

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support