Forside

Loppemiddel hund - Os Med Kæledyr Webshop

Med loppemidler som frontline, bayvantic, practic og advantage vet kan du beskytte din kat ogeller hund mod flåter, lopper, loppelarver, myg, sandfluer og almindelige stikfluer, som kan være til stor gene for dit husdyr. er du på udkig efter et bestemt mærke af loppemidler kan du bruge vælg mærke funktionen.
vis du nemt kan få din hund til at spise en pille og ikke ønsker at bruge pipetter eller spray, kan du med fordel købe flåt og loppermidler i form af piller som capstar eller program vet, som hurtigt og effektivt kan gives til hunden som en godbd eller smurt ind i noget ekstra lækkert.
behandling af lopper, lus og flåter på hunde. frontline combo vet er det eneste loppemiddel til hunde, som har effekt på alle stadier af loppens livscyklus. anvendes til behandling mod angreb af...
nexgard er en tablet til hunde, der bekæmper lopper og flåter ved at give en tyggetablet een gang om måneden. nexgard virker hurtigt mod lopper inden for 8 timer og virkningen holder i 4 uger, nexgard dræber flåter og effekten holder i 4 uger.
capstar vet loppemiddel capstar vet 1157 kg57 mg til hund loppemiddel capstar vet 1157 kg til hundbeha 159 kr. inkl. fragt 120
kr.
loppemiddel til hunde fås hos dyrlæger, materialister, supermarkeder samt på internettet og på internettet fås loppemidlerne næsten altid til den laveste pris. hertil kommer, at det store og til tider vildledende udvalg af loppemidler til hunde heller ikke gør det nemmere, at vælge det rette produkt.
når man skal vælge et loppemiddel, tager man udgangspunkt i hundens vægt. en høj vægt medfører en højere dosis pr. behandling samt et kraftigere loppemiddel. det er uhyre vigtigt, at man ikke anvender et forkert loppemiddel, da dette kan medføre sværere helbredsmæssige konsekvenser for din hund anvend derfor altid det loppemiddel, der er målrettet den vægtklasse, som netop din hund tilhører.
anvender du loppemidlet forebyggende, er dette mindre vigtigt, da det vil være voksne lopper hunden eventuelt vil tage med hjem, hvis den bliver smittet. capstar vet har en øjeblikkelig effekt, men er hurtigt ude af kroppen igen, og kan derfor ikke anvendes forebyggende. de andre loppemidler på listen har effekt i minimum 4 uger.
vetx27s best loppemiddel til hunde flea, tick mite away flea, tick mite away fra vetx27s best en spra 108 kr. inkl. fragt 79 kr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Os Med Kæledyr Webshop - Dyreartikler og foder til alle dyr
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Dyreartikler og foder til alle dyr også foder fra dyrlægen.

Der primært omhandler foder og tilbehør.

Vores primære fokus er på hund og kat, men har også artikler til samtlige gnavere, fugle, etc.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dyreartikler, Dyrefoder
Populære søgninger: Dyrlægens hundefoder, Tornhalevaran, Godbidder til hunde med nyreproblemer, Køb gekko, Gnaver, Royal canin hundfoder, Akvarium startsæt, Foder til marsvin, Hvor meget mad skal en hvalp have, Foderspand, Kornfri hundemad, Sunde godbidder til hunde, God mundhygiejne, Kaninfoder, Zoolac, Hva fjerner bananfluer
Webshoppen forhandler 1425+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support