Forside

Hund med lopper - Os Med Kæledyr Webshop

Din hund får oftest lopper fra omgivelserne, hvor den kommer i kontakt med andre dyr, både andre kæledyr og naturens andre dyr. hunde er sociale væsner, og lopper kan sagtens hoppe fra den hvalp, i mødte i parken og videre til din hund, eller fra et dyr i hjemmet til et andet.
i danmark er kattelopper ctenocephalides felis et ofte forekommende problem. kattelopper angriber gerne hunde, mens hundens egen loppe er usædvanlig. den voksne katteloppe suger blod og lægger derefter sine æg. Æggene er hvide, ovale og ca. 0,5 mm lange.
tilbage i 70 og 80erne var lopper et stort problem hos hunde og katte. en ny forståelse for loppens livscyklus, gjorde at man fik udviklet de nye spoton produkter pipetter til at dryppe i nakken på hunden, som kraftigt fik reduceret loppeplagen til at der var en periode, hvor det næsten var sjældent, at man så en hund med lopper.
kløe er et fremtrædende symptom hos hunde, mens katte kan have lopper tilsyneladende uden at være sønderligt generet. det er derfor ret almindeligt, at katten slæber lopper til huse, men at det først opdages, når hunden begynder at klø. lopperne kan ses, når man undersøger pelsen, men de bevæger sig hurtigt væk.
tabletter forhindrer dog ikke lopper i at bide værtsdyret, og det bør derfor ikke bruges til dyr med kendt loppeallergi. nogle tabletter beskytter kun mod loppeangreb, mens andre også beskytter imod angreb fra flåter og myg. loppepiller til hunde
lo
peallergi er en af de vigtigste og mest almindelige allergiske hudsygdomme hos hunde. her er det nok med et enkelt loppebid for at udløse meget stærk kløe hos den ramte hund. et stort antal lopper kan føre til anæmi hos hunde eller hvalpe, som også lider af andre sygdomme, som følge af, at lopperne suger blod og det deraf følgende blodtab. lopper kan også overføre bændelormen dipylidium caninum til hunde.
kløe er det mest almindelige tegn på, at hunden har lopper. hunden klør sig typisk på siden af brystkassen, halsen og ved lyskefolder. det er meget almindeligt at se, at bagbenene føres i en hurtig bevægelse op mod lænden. sådan konstaterer man om hunden har lopper . 1. se pelsen godt efter for loppeekskrementer. disse er små, sorte pletter af
3 køle er også tegn på lopper. begynder hunden pludselig at klø sig, kan det være et tegn på lopper. hunde med lopper vil ofte især klø sig omkring haleroden og hen langs ryggen. nogle hunde udvikler loppeallergi, og her kan kløen blive meget voldsom, så voldsom at hunden bider og klø hul i huden. kløe kan dog også skyldes en lang række andre sygdomme.
kløe er det mest almindelige tegn på, at dit kæledyr har lopper. hunden klør sig typisk på siden af brystkassen, halsen og øret. den kan slikke sig, især på maven og poterne. den kan gnubbe sig med tænderne på maven, bagbenene og op på lænden. den kan også gnide hovedet hen ad jorden eller ligge på ryggen og rulle sig.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Os Med Kæledyr Webshop - Dyreartikler og foder til alle dyr
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Dyreartikler og foder til alle dyr også foder fra dyrlægen.

Der primært omhandler foder og tilbehør.

Vores primære fokus er på hund og kat, men har også artikler til samtlige gnavere, fugle, etc.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dyreartikler, Dyrefoder
Populære søgninger: Dyrlægens hundefoder, Tornhalevaran, Godbidder til hunde med nyreproblemer, Køb gekko, Gnaver, Royal canin hundfoder, Akvarium startsæt, Foder til marsvin, Hvor meget mad skal en hvalp have, Foderspand, Kornfri hundemad, Sunde godbidder til hunde, God mundhygiejne, Kaninfoder, Zoolac, Hva fjerner bananfluer, Fisk i akvarium, Kræft i munden hos hunde, Kattedør med chip, Vaskebjørn kæledyr, Akvariefilter, Transportbur hund fly, Køb akvarie
Webshoppen forhandler 1425+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support