Forside

God mundhygiejne - Os Med Kæledyr Webshop

En god mundhygiejne defineres ved at tænderne føles glatte og rene, at tandkødet fremstår lyserødt og stramt og at munden generelt føles frisk og sund. disse faktorer er således kendetegnene for god mundhygiejne. for at opnå en god mundhygiejne er det vigtigt at du regelmæssigt formår at fjerne bakterier plak i munden.
god mundhygiejne betyder ikke, at man skal skabe et sterilt miljø uden bakterier i munden tværtimod. det gælder i stedet om at skabe den rette balance således, at de nødvendige bakterier får de optimale forhold for overlevelse.
hold en god mundhygiejne, der fjerner bakterierne ved at børste tænder i 24 minutter morgen og aften. en eltandbørste er let at bruge, og mange tandlæger anbefaler også at bruge den fremfor en almindelig tandbørste. husk også tandtråden eller tandstikkerne, så du kan komme godt ind mellem tænderne.
tandbørstningen skal fjerne madrester og sikre en god mundhygiejne, så du undgår huller i tænderne caries og tandkødsbetændelse paradentose. hvis du har en dårlig mundhygiejne, kan bakterier fra mundhulen komm
andre steder hen i kroppen. det kan give infektioner fx i lungerne, og det kan give lungebetændelse.
den måske nemmeste måde at sikre en god mundhygiejne, er at jævnligt børste tænder. når du børster dine tænder, bør du dreje tandbørsten i en 45 graders vinkel, og børste tæt på tandkødet. børst derefter både ydersiden og indersiden af tænderne frem og tilbage, med opogned bevægelser. men husk på at du bør børste forsigtigt.
det er nemlig ikke kun tænder og tandkød, som påvirkes, når man ikke har god mundhygiejne. mange undersøgelser tyder på, at der kan være en sammenhæng mellem dårlig mundhygiejne og andre medicinske sygdomme. ved ubehandlet tandkødsbetændelse, kan man også have sår i tandkødslommen, som ikke kan ses, og som kan være en årsag til blødende tandkød.
god mundhygiejne, når du har fast bøjle side 2 af 3 når du børster forsiden af tænderne, der hvor bøjlen sidder, skal du børste i 3 baner langs kanten af tandkødet på bøjlen ved tyggefladerne. derudover skal du børste tænderne på tyggefladerne op på bagsiden på almindelig vis.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Os Med Kæledyr Webshop - Dyreartikler og foder til alle dyr
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Dyreartikler og foder til alle dyr også foder fra dyrlægen.

Der primært omhandler foder og tilbehør.

Vores primære fokus er på hund og kat, men har også artikler til samtlige gnavere, fugle, etc.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dyreartikler, Dyrefoder
Populære søgninger: Dyrlægens hundefoder, Tornhalevaran, Godbidder til hunde med nyreproblemer, Køb gekko, Gnaver, Royal canin hundfoder, Akvarium startsæt, Foder til marsvin, Hvor meget mad skal en hvalp have, Foderspand, Kornfri hundemad
Webshoppen forhandler 1425+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support