Forside

Oyster mobile denmark - OiSTER

Billige mobilabonnementer inkl. meget data og eu roaming. der er mange grunde til at vælge lebara. vi sætter en ære i vores fremragende kundeservice og vores gode produkter, som er iblandt de billigste i danmark og tilbyder fleksibilitet til din daglige oplevelse.
hos cbb får du mobilabonnementer, mobiler, internet og mobilt bredbånd til små priser. der er ingen binding, og samtidig får du danmarks bedste kundeservice.
oister mobil har mange yngre kunder, og det er meget tænkeligt at de sjove og anderledes reklamefilm oyster til oyster. den er mere målrettet den yngre generation, om end de har kunder fra alle aldersgrupper, så er der alligevel ingen tvivl om, at de umiddelbart et tiltænkt den yngre generation, som samtidig er storforbruger af taletid, og hvor billig taletid er ganske essentiel.
hos cbb mobil har vi mobilabonnementer med både 40 gb og fri data, så du kan vælge det, som passer til dit forbrug. her har du plads til mange timers streaming og spil på mobilen, uden at du behøver løbe tør for data. hvis du ved du bruger mere en 60 gb data, kan det være at et mobilabonnement med fri data
er det rigtige for dig.
oister bedst til prisen. altid billige mobil og mobilt bredbåndsabonnementer, hvor du får det, du betaler for. skift nemt og hurtigt til oister i dag.
oister startede faktisk ud med i 2008 primært at sælge mobilt bredbånd da det blev populært med data pakker og 3g internet. i 2010 skiftede man fokus til billige abonnementer til telefoner, hvilket også er deres primære marked i dag. hvem ejer oister. oister er ejet af hi3g denmark aps, som også ejer teleselskabet, 3 mobil.
oister er et dansk online lavpris teleselskab, der blev etableret i 2008.. fra begyndelsen var det eneste produkt mobilt bredbånd, men i 2010 blev forretningen udvidet til også at omfatte mobiltelefoni. siden lanceringen af mobiltelefoni har oister deltaget aktivt i priskrigen på det danske telemarked.
i dag tilbyder oister både billigt mobilt bredbånd og mobiltelefoni. grundlaget for oister har altid været, at det skal være nemt og billigt at være kunde hos oister. det forsøger de at leve op til hver dag og derfor benytter oister sloganet x27bedst til prisenx27. oister er ejet af hi3g danmark aps.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
OiSTER - Mobilabonnementer og Bredbånd
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Hos Oister kan du vælge mellem mobilabonnement, mobilt bredbånd eller Oister WiFi

Fri SMS/MMS
Ingen binding som giver dig frihed til at vælge
EU roaming er inkluderet i alle pakker
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Oister, Mobil, Bredbånd
Populære søgninger: Oister, Oister udlandspriser, Oister dk kontakt, Oister kontakt, Oister telefon nr, Mit oister, Oister kundeservice, Kontakt oister, Oister+ iphone 11, Oyster danmark, Oister fri data deling, Oister data usa, Oister nyt simkort, Hvilket netværk bruger oister, Mit oister dk, Oister nummerflytning, Oyster mobil danmark, Oister kundeservice kontakt, Oister internet, Chat oister, Oister dk tank selv, Oister mms, Oister viderestilling, Oister net, Mobilabonnement fri data, Mobilabonnement børn, Oyster mobile denmark
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support