Forside

Mobildata virker ikke - OiSTER

Hvis moildata ikke fungerer, kan du tjekke dit simkort, din telefon og følge guiden herunder. har mit simkort 4g eller 5g simkort fra 2014 og frem understøtter 4g.
mobildata virker ikke var det jeg googlede og fik så dette geniale kvalitetssvar. ingen adgang til mobildata mobildata virker ikke. er blevet til sådan får man yousee mobildata til at virke. mange tak til torben, proaktivt indlæg af højeste og af største kvalitet.
mobildata fungerer ikke er en almindelig klage, som de fleste iphonebrugere har. den almindelige årsag er, at de opgraderede til den nyeste ios 14. the
kontroller, at du er i et område med mobildækning. følg derefter disse trin du kan slå mobildata til eller fra ved at gå til
ndstillinger og trykke på mobildata eller mobilnetværk. på ipad står der muligvis indstillinger mobildata. hvis du er i udlandet, skal du sørge for, at enheden er indstillet til dataroaming.
internet på mobilen virker ikke. nulstil apnnetværksindstillinger afhængigt af model og genstart telefonen. tag simkortet ud og rens det med en tør klud tjek, om der er softwareopdateringer til din mobil sms virker ikke. særligt til iphonebrugere prøv at slå imessage fra og til igen.
hvis dette ikke hjælper, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig. du kan også læse mere om mobildækning generelt, som du finder meget mere information om i denne artikel .

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
OiSTER - Mobilabonnementer og Bredbånd
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Hos Oister kan du vælge mellem mobilabonnement, mobilt bredbånd eller Oister WiFi

Fri SMS/MMS
Ingen binding som giver dig frihed til at vælge
EU roaming er inkluderet i alle pakker
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Oister, Mobil, Bredbånd
Populære søgninger: Oister, Oister udlandspriser, Oister dk kontakt, Oister kontakt, Oister telefon nr, Mit oister, Oister kundeservice, Kontakt oister, Oister+ iphone 11, Oyster danmark, Oister fri data deling, Oister data usa, Oister nyt simkort, Hvilket netværk bruger oister, Mit oister dk, Oister nummerflytning, Oyster mobil danmark, Oister kundeservice kontakt, Oister internet, Chat oister, Oister dk tank selv, Oister mms, Oister viderestilling
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support