Forside

Siemens kogeplade induktion - Nyvo Webshop

Siemens induktionskogepladen eh651feb1e har et væld af avancerede teknologier, der lader dig tilberede mad som en ægte professionel. induktionsmadlavning induktionsmadlavning er en moderne madlavningsmetode, der anvender elektrisk induktion i stedet for traditionelle varmeelementer.
siemens kogeplade med indbygget emhætte. et åbent køkken kræver en kraftig og diskret emhætte. den innovative inductionair plus er en moderne induktionskogeplade med en indbygget kraftig og stille emhætte, der effektivt fjerner damp og mados. til alle produkter med inductionair plussystemet
siemens induktionskogeplade eu611beb2e giv dit hjem et stilfuldt look med denne moderne, rammeløse induktionskogeplade fra siemens. 4 kogezoner og mange praktiske funktioner gør denne kogeplade til et perfekt valg til din husholdning.
siemens ex851fec1m er et induktionskomfur med en bredde på 80 cm, der gør din madlavning alsidig og let. komfurets fleksible flexinductionzone kan justeres til dine behov. powerboostfunktionen forøger kraften med 50 , hvilket giver kortere madlavningstid.
med siemens eh851feb1e får man en induktionskogeplade, d
r er nem at rengøre. på denne kogeplade er der nemlig intet, der bliver brændt fast, hvorfor man nemt kan tørre kogepladen af efter brug. der er yderligere mulighed for at aktivere en børnesikring, så børn ikke har mulighed for at tænde kogepladen.
siemens ex878lyv5e iq700 induktionskogeplade ex878lyv5e. comfortdesign betjening med dual lightslider eller via cookconnect 4 induktionszoner, heraf 2 flexinductionzoner der kan udvides flexinduction plus fryingsensor plus og powermove plus timer med stopfunktion på hver kogezone restartquickstartpowerboost activelight med blå led
induktionsplader. med en siemens induktionsplade kan du nemt og hurtigt tilberede alle dine livretter. vores induktionsplader måler mellem 30 cm og 90 cm, så du kan sagtens få plads til alle dine gryder og pander. når du vælger en siemens induktionsplade, får du glæde af den nyeste teknologi på området.
siemens ed651fsb5e er en induktionskogeplade, der på ingen tid opvarmer og tilbereder maden. takket være powerboostfunktionen er der ydermere mulighed for at øge effekten med helt op til 50 , så tilberedningen foregår endnu hurtigere.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Nyvo Webshop - Hvidevarer og køkkenudstyr
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi kan tilbyde markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer fra distributører over hele EU. Vi køber varerne dér, hvor de er billigst, og undgår dyre mellemled.

Derfor er der ofte rigtig store besparelser at hente.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hvidevarer, Køkkenudstyr
Populære søgninger: Skuffe køleskab, Blanco armatur sort, Siemens freeinduction, Emhætte recirkulation, Siemens kogeplade induktion 80 cm, Dampovn siemens, Kogeplade med indbygget emhætte, Side by side køleskab, Mest solgte produkter i danmark, Elica nuage, Køle fryseskab indbygning, Siemens hb634gbs1, Ki8865d30 neff, Blanco zerox 500 u, Ny vaskemaskine, Blanco claron 700 if a, Siemens iq700 køleskab, Aktiv kulfilter
Webshoppen forhandler 1282+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support