Forside

Side by side køleskab - Nyvo Webshop

Den består ligesom et køle fryseskab af en kølesektion og en frysesektion, der er praktisk i forhold til både at have sine køle og frostvarer opbevaret i køkkenet, hvor madlavningen finder sted. amerikaner køleskabe er lavet som en sidebyside løsning, hvor et fryseskab og et køleskab er bygget sammen til n enhed.
amerikanerkøleskabet indbegrebet af et fantastisk køleskab. du finder ikke et mere luksuriøst bud på et køleskab end et amerikanerkøleskab, der også er kendt som et sidebysidekøleskab. de er store, elegante og eksklusive med deres imponerende opbevaringsplads, flotte farver, såsom sort, creme, antracit og pastelblå, og luksuriøse funktioner, ...
søger du et amerikaner køleskab vi har 42 på lager fra en række af de førende producenter. køb dit nye køleskab i dag, og få fri fragt.
sidebysidekøleskabe har alt, hvad et køleskab og en fryser af høj kvalitet behøver. det stilrene design og de innovative teknologier imponerer, og gør hverdagen i køkkenet sjovere. her på siden kan du se hele vores udvalg af sidebysidekøleskabe, som blandt andet indeholder funktioner som ismaskine, der giver dig isterninger på et splitsekund, og hyperfresh teknologi, der holder maden frisk længere.
sidebyside køleskabe. sideb
side køleskabe har dobbeltdøre med fryseren i den ene side, og køleskabet ved siden af. de er også almindelige i usa, og går under navnet amerikanerskabe. køleskab og fryser har normalt samlet bredde på 90 centimeter. dette køleskab er meget mere kompakt, siger røseth.
med et lg sidebysidekøleskab får du glæde af den optimale madopbevaring, og du får både isvand og isterninger direkte fra dispenseren i døren. vores støjsvage amerikanerkøleskabe imponerer med både rummelighed og en lang række gennemtænkte funktioner. her kan du læse mere om, hvad lg har at tilbyde inden for køle og fryseskabe.
et amerikaner køleskab, som også kendt som et side by side køleskab er en kombination af at fryseskab og et køleskab samlet i samme produkt. køleskabet er lavet af den praktiske årsag, at det er smart, at du kan have alle dine madvarer samlet i køkkenet, da det jo trods alt er der, hvor du skal bruge dem.
få en rumlig køleløsning med vand og is dispenser uden at få brug for en vvs er. for en mere afdæmpet og jævn køling er dette sidebyside kølefryseskab udstyret med lgs inverter linear compressor, som holder dagligvarerne friske i længere tid. nettovolumen 400 l 206 l nofrost, multiairflow højde 179 cm og bredde 91,2 cm

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Nyvo Webshop - Hvidevarer og køkkenudstyr
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi kan tilbyde markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer fra distributører over hele EU. Vi køber varerne dér, hvor de er billigst, og undgår dyre mellemled.

Derfor er der ofte rigtig store besparelser at hente.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hvidevarer, Køkkenudstyr
Populære søgninger: Skuffe køleskab, Blanco armatur sort, Siemens freeinduction, Emhætte recirkulation, Siemens kogeplade induktion 80 cm, Dampovn siemens, Kogeplade med indbygget emhætte, Side by side køleskab, Mest solgte produkter i danmark, Elica nuage, Køle fryseskab indbygning, Siemens hb634gbs1, Ki8865d30 neff, Blanco zerox 500 u, Ny vaskemaskine, Blanco claron 700 if a, Siemens iq700 køleskab, Aktiv kulfilter, Emhætte til bord
Webshoppen forhandler 1282+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support