Forside

Kogeplade med emhætte - Nyvo Webshop

Kogeplader. induktionskogeplader keramiske kogeplader gaskogeplader kogeplade med indbygget emhætte grillplader fritstående kogeplader emhætter. wirehængte emhætter væghængte emhætter frithængende emhætter loftemfang indsatsemhætter udtræksemhætter bordemfang centralventilation mikrobølgeovne. fritstående mikroovne indbygningsmikroovne
kogeplade med emhætte består af en induktionskogepladen, som er ekstra bred omkring 80 centimeter. emhætten sidder i midten af kogepladen som en rist, og suger damp og fedt ned og væk. antallet er kogezoner er derfor 4, som på en almindelig induktionskogeplade.
kogeplader med indbygget emhætte. på whiteaway.com forhandler vi en række smarte kogeplader med integreret emhætte. kogepladerne kommer fra forskellige brands, men du kan naturligvis være sikker på, at de alle er i høj kvalitet. vil du spare plads i køkkenet, er det oplagt at vælge en kogeplade med indbygget emhætte eller emfang.
siemens ex875lx67e. glaskeramisk kogeplade med emhætte, 80 cm. fra 15.671 kr. 2 butikker.
en kogeplade med integ
eret emhætte er bredere end en almindelig standard kogeplade, som typisk er 60 cm bredde, hvorimod disse har en bredde på 80 cm for at få plads til emhætte, og samtidig ikke gå på kompromis med antal kogezoner. emhætten sidder altid i midten af kogepladen med kogezoner ved siden af.
kogeplade med integreret emhætte. en induktionskogeplade med integreret ventilation er en effektiv løsning til et moderne køkken se vores udvalg her. guide kogeplade med emhætte. guide vælg den rigtige kogeplade.
der er en god energiklasse, så du ikke behøver tænke på, om det er en kogeplade med emhætte, der bruger alt for meget strøm. den er udstyret med en motor, som er rigtig lydsvag, hvilket er behjælpeligt til hvilket som helst køkken, der ikke ønsker en larmende kogeplade med emhætte.
hvad er en kogeplade med emhætte kogeplade med emhætte er en forholdsvis ny slags hvidevare, hvor du slår to fluer med et smæk. det er en induktionskogeplade på cirka 80 cm i bredden, men i stedet for en ekstra kogezone, er der i midten af kogepladen en emhætte.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Nyvo Webshop - Hvidevarer og køkkenudstyr
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 4.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi kan tilbyde markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer fra distributører over hele EU. Vi køber varerne dér, hvor de er billigst, og undgår dyre mellemled.

Derfor er der ofte rigtig store besparelser at hente.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
3.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hvidevarer, Køkkenudstyr
Populære søgninger: Skuffe køleskab, Blanco armatur sort, Siemens freeinduction, Emhætte recirkulation, Siemens kogeplade induktion 80 cm, Dampovn siemens, Kogeplade med indbygget emhætte, Side by side køleskab, Mest solgte produkter i danmark, Elica nuage, Køle fryseskab indbygning, Siemens hb634gbs1, Ki8865d30 neff, Blanco zerox 500 u, Ny vaskemaskine, Blanco claron 700 if a, Siemens iq700 køleskab, Aktiv kulfilter, Emhætte til bord, Dampovn test
Webshoppen forhandler 1282+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support