Forside

Verdenskort til væg - NiceWall Webshop

Verdenskort mal selv plakat. 129 kr 279 kr. vælg muligheder. choose an option xs 21x29,7 plakat a4 s 29,7x42 plakat a3 m 50x70 plakat b2 l 70x100 plakat b1 giv dine vægge nyt liv idag med et verdenskort fra citatplakat.dk. vi har et stort udvalg af plakater med verdenskort, til både små og store.
her finder du både landkort til væg, som glastavler og som f.eks. skriveunderlag mm. du finder landkort med navne på de enkelte lande og lokaliteter og landkort der er blanke. nogle af de mange kort er velegnede til at blive hængt på en opslagstavle, hvor du så kan markere på dem med kortnåle og tegnestifter.
verdenskort til væg. hos tapethuset har vi mange forskellige varianter og størrelser af tapeter og billeder med verdenskort til væggen, så du kan finde lige nøjagtig det kort, som passer hjem til dig og din personlige stil. væk din eventyrlystne side og dekorer dine vægge med hele verden. kortene giver en fantastisk stemning, og understreger din ...
de forskellige fototapeter her på siden inkluderer verdenskort til væggen i flere stilarter, både det klassiske blå verdenskort såvel som mere retro
og vintageinspirerede verdenskort. vi har også verdenskort til børn, der med søde motiver viser, hvor i verden de forskellige dyr som elefanter og isbjørne bor. gå på opdagelse i udvalget herunder og find dine favoritter.
i vores store udvalg finder du verdenskort til væg indenfor mange stilarter. det kan være retro eller antikke verdenskort til væg, hvis du er til den mere retro stil, eller er historisk interesseret. det kan også være, at du er mere til det moderne og minimalistiske, så kan du finde verdenskort til væg i simple eller geometriske designs.
det er blevet yderst moderne at bruge kort som kunst på væggen. især verdenskort og danmarkskort på lærred, plkat, aluplade eller akustikplade giver et rigtig fedt udtryk til rummet. Ønsker du et kort på akustikplade, kommer der automatisk en ramme rundt om, mens du ved lærred og aluplade frit kan vælge om kortet skal indrammes.
verdenskortet er lavet til at blive hængt op på væggen. derved får du adgang til at nyde den store verden fra din sofa eller dit spisebord. verdenskortet er forsynet med alle hovedstæderne i de respektive lande.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
NiceWall Webshop - Stor netbutik med vægdekorationer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 10.0% som VIP. Bliv VIP her
NiceWall.dk er en netbutik med vægdeko som wallstickers, emaljeskilte, plakater, fototapeter mm.

Vi designer selv en del af vores produkter som altså dermed er helt unikke og kun kan købes på NiceWall
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
8.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Vægdekorationer, Wallstickers, Emaljeskilte, Plakater, Fototapeter
Populære søgninger: Emaljeskilte med tekst, Tekst på væg, Fototapet skov, Wallstickers dyr, Wallstickers med tekst, Skilte med tekst, Emaljeskilte, At rejse er at leve, Always look on the bright side of life på dansk, Livet skal forstås baglæns, Charlie chaplin we think too much, Verdenskort, I do stupid things when i drink, Mariehønen evigglad, Sekskant på engelsk, Lifes like a box of chocolates, Retro plakat, Danske ordsprog om livet, Verdenskort plakat, Verdenskort til væg, Fuglebure, Være den du er, Sagde, Plakater med tekst på dansk, Glæde, Love laugh smile, Citater om familie, Køb kattekilling, Familie citater
Webshoppen forhandler 2484+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support