Forside

Damprenser til tøj - Necesario Webshop

Du undgår samtidig brændhuller i tøjet, da damprenseren kun bruger vand, og den er lige til at sætte i stikkontakten. den er kompakt i sit design, så den hverken vejer eller fylder ret meget. kan nemt medbringes på farten og der medfølger tilbehør til at fjerne både rynker, folder, hår og dårlig lugt.
køb din steamer online. steamer, tøjdamper, tøjsteamer, stofdamper, steamer til tøj, tøjdamper, damprenser til tøj. kært barn har mange navne, men i dag kender de fleste nok apparatet som en steamer eller en tøjdamper. og er du på jagt efter sådan en fætter, så er du kommet til det rette sted.
selv om en damprenser med tekstilmundstykke kan udrette mirakler for tøj og andre tekstiler, har den også nogle få begrænsninger. navnlig når det gælder sofaer. spilder du chokolade, kaffe eller andet i sofaen, er det oplagt at tænke, at dampen kan klare pletterne. damprenseren kan rengøre resten af huset, så hvorfor ikke også her
damprenser til tekstiler gode tilbud online finder du hos homespot.dk se vores store sortiment i tilbehør til hjemmet. fast lav fragt på 39, samt hurtig lev. 12 dage
damprenser med totanksystem og vapohydrofunktion. krcher sc 5 easyfix
r en effektiv og kraftfuld damprenser, der kan bruges på mange overflader samt i mange rum. man kan nemlig både anvende krcher sc 5 easyfix på gulve, på badeværelset eller i køkkenet.
hvad er en damprenser en damprenser er en rengøringsmaskine, som kan opvarme vand til høje temperature, ca mellem 115 og 155 grader. dette skaber et lavt tryk, samt lavfugtighedsdampe 4 til 6 vand, hvilket gør det muligt at rengøre, vaske, desinfektere og sterilisere overflader.
relaterede kategorier. damprenser. damprenser. rengøringsartikler. damprenser. damprenser rød. damprenser. damprenser titan. damprenser.
en damper til tøj fjerner folder og krøller uden at røre tekstilerne og anvendes gerne direkte, når tøjet hænger på bøjlen. tøjdamperen anvender varm damp til at påvirke tøjfibrene, så de retter sig ud, men uden den direkte kontakt der kan skade tøjet.
damprenser håndholdt damprenser til tøj og andre tekstiler. spar. 63. før 399,95 149,95 dkk spar 250,. på lager, levering 12 dage. trustpilot custom widget. trustpilot. 35,7k anmeldelser. antal.
tøj damperjern elektrisk damprenser, bærbar mini hængende mide fjernelse flad strygning tøj generator white au

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Necesario Webshop - Skønhedspleje, Helse og Sportsartikler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Necesario har specialiseret sig i handel med et stort udvalg af produkter indenfor Skønhedspleje, Helse og Sportsartikler
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Skønhedspleje, Helse, Sportsartikler
Populære søgninger: Zen products z roller pro, Betonbordplade udendørs, Ticwatch 2 i18n, Robotstøvsuger dørkarm, Coros apex charging cable, Damprenser til tøj, Møbelovertræk, Filter kaffemaskine, Air o fit pro, Massiv bordplade, Dyson robotstøvsuger, Massivt spisebord, Nupo diet vlcd, Garmin sportsur, Normatec pris, , ,
Webshoppen forhandler 1657+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support