Forside

Varmepumpe oliefyr - Nærvarme varmepumpe

Varmepumper. når du skifter dit oliefyr ud med en varmepumpe, kan du vælge mellem to typer. læs om dem her på siden. jordvarme. jordvarme er en type varmepumpe. jordvarme fungerer, ved at slanger med væske gravet ned i din have trækker varme ud af jorden og overfører den til huset.
jeg har et træhus på 135 kvm, som pt. opvarmes med olie kombineret med solvarme. mit problem er, at oliefyret, som er 16 år gml, er gået i stykker og jeg kan ikke længere få reservedele. mit årlige forbrug af olie er ca. 1.200l. jeg står derfor med 2 valgmuligheder, da jeg ikke ønsker nyt oliefyr. 1. varmepumpe luftvand kombi solvarme. 2.
skift fra oliefyr til luft til vandvarmepumpe. der er mange fordele ved at udskifte oliefyret med en luft til vandvarmepumpe. en luft til vandvarmepumpe er billig i drift benytter energien i luften er ikke afhængig af svingende oliepriser giver stabil og konstant varme i huset kører automatisk og regulerer selv temp
raturen er ...
i knap 24 år var det et gammelt oliefyr, der stod for opvarmning af karsten og annemarie gundesens hjem. da fyret skulle udskiftes, faldt valget på en luft til vandvarmepumpe, der er i stand til at suge varme ud af luften. et valg, der har opfyldt ægteparrets behov for varme i deres 130 kvadratmet..
et nyt oliefyr er dog langt fra så miljøvenligt som fx en varmepumpe. dertil kommer udgifter til skorstensfejer og årlige serviceeftersyn, plads til olietank og løbende opfyldning for at holde en stabil og effektiv varme i dit hus. gasfyr naturgas kræver mindre service end et oliefyr, ligesom du heller ikke skal tænke på opfyldning.
fordelene ved en varmepumpe kontra et oliefyr er mange, ikke mindst når det kommer til din økonomi og til klima og miljø. af sidstnævnte årsag har regeringen derfor også vedtaget en plan for udfasning af olie og gasfyr, ligesom det ikke længere er tilladt at installere nye oliefyr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Nærvarme varmepumpe - Modtag tilbud på en varmepumpe
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du klar til tilskudsordningen?

Du kan nu få et gratis og uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe fra Nærvarme Danmark.

Med en varmepumpe kan du få op til 25.000 kr. i håndværkerfradrag eller ansøge om tilskud på ca. 25.000 kr. via Bygningspuljen. Ansøgningen kan være uoverskuelig, og derfor hjælper Nærvarme Danmark dig under hele forløbet.

Med Nærvarme Danmark får du en komplet installation med en af markedets bedste luft til vand varmepumper fra Panasonic.

Du kan både få en abonnementsløsning eller selv foretage investeringen via et køb.

Bliv kontaktet med et tilbud og hør om dine muligheder.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Udfyld formularen.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding til tilbuddet
Tags: Varmepumpe, Håndværkerfradrag, Tilskud, Varme
Populære søgninger: Varmepumpe oliefyr, Udskiftning af gasfyr til varmepumpe, Varmepumpe luft til varme, Panasonic varmepumpe tilbud, Panasonic varmepumpe sjælland, Varmepumpe tilskud, Iso 9001 certificeret, Varmepumpe finansiering, Nyt oliefyr, Bedste luft til vand varmepumpe, Luft til vand, Luft til vand pris, Varmepumpe fyn, Varmepumpe vand til vand
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support