Forside

Spots på skinne - MrPerfect Webshop

Spots fås i forskellige størrelser, udformninger, materialer og giver typisk et målrette spot lys. spots kan enten påbygges eller indbygges i loftet eller på væg. de fås i 12v, 230v eller i led versioner. så er der også forskellige plugn systemer som har visse fordele i forhold til downlights og påbyg spots. størrelse
loftspots kører normalt på 230 volt, ligesom almindelige loftlamper. på vores produktsider kan du se disse oplysninger i produktdetaljerne. normalt står der noget i retning af spændingsforsyning i volt 230. hvis der er behov for yderligere transformatorer, vil det stå i produktbeskrivelsen.
med spots på skinner får du nemlig fleksibel og praktisk belysning med masser af funktionalitet. og samtidig er stilniveauet helt i top, da vi har spots på skinner fra flere prisvindende brands. vi kan bl.a. anbefale egger licht og fabbian, der er dygtige til at lave flotte og stilrene spots og skinnespots.
de kommer i et udvalg af forskellige design, så du både kan finde en som passer ind i dit hjem og til dit behov. sammenlign. kan købes online. alle filtre. 20 resultater. sammenlign. bve. ledloftskinne, 5 spot. 499..
har du brug for rådgivning til hvordan du sammensætter din belysning med lysskinner, hvor mange spot, skinner, wireophæng, skinne samlere ect. så kontakt endelig elgrossisten på telefon 88330301 eller mail salgelgrossiste
.dk, så hjælpe vi dig i mål, så du får den helt perfekte lysskinne belysning, tilpasset dit behov.
en skinne der skinner hvis du samler dine spots i en lysskinne, giver det en nem og enkelt opsætning med mange lyskilder. drej dine loftspots i forskellige retninger og indstil dem hver for sig. få dem til at lyse på køkkenbordet, ind i højskabet eller oppe på hylden.
spots giver et godt, kraftigt og fleksibelt lys, og så har de den fordel, at de fås til et væld af forskellige slags lamper, skinner og rondeller. spots er en meget populær form for lyskilde, og det skyldes blandt andet, at de er velegnede i stort set de fleste rum i hjemmet fx er spots ideelle på badeværelser eller kælderværelser uden naturlig belysning, da de har en høj og naturlig ...
her er skinnespots en rigtig god løsning. i silvan finder du flere forskellige spots fra halo design, der passer til vores halo trackstrømskinne. også ved garderoben er det en rigtig god løsning. her kan du nemlig sætte dine skinnespots præcis der, hvor det passer bedst i forhold til åbningen i din garderobe.
strømskinne til lamper eller skinnespots strømskinner er nemme at montere skru skinnen op, monter ledning til skinnen og sæt lampeledningen i pendeladapteren, eller monter skinnespots i. det praktiske ved en strømskinne er at du kan flytte rundt på de lamper og spots du har sat i den.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Udløber om 8 timer
MrPerfect Webshop - Mega LED webbutik
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi har nogle af Danmarks bedste priser på kvalitets LED pærer, spots, lysstofrør og projektører.

Vi har en høj konvertering, pga af de lave priser og store udvalg.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED pærer, Spots, Lysstofrør, Projektører, Belysning, Dæmpere, Lys
Populære søgninger: Vækstlampe, Vækstlamper til planter, Bmw c110, C110 bmw, Lysstofrør led, E14 pære, Bmd trading denmark aps, Led indbygningsspot dæmpbar, Led vækstlys, Bmw c110 diagnostic scanner, Emi filter 230v, 21 cfr 807.39, Billige lamper online, Udendørs isolering, C110+ bmw scanner, Neon rød, Diskolys, Led lys bånd, Led lysbånd udendørs, 2g7 lamp, Julelyskæder, G24d e27 adapter, Udendørs spot gu10, Armatur lys, Glødepære, Loftlampe tilbud, Connect magic light to alexa, Pære e27, Par56 e27
Webshoppen forhandler 816+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support