Forside

Lysterapi lampe - MrPerfect Webshop

En typisk lysterapi lampe giver 10.000 lux ved en afstand på 10 til 30 centimeter. 10.000 lux er den optimale lysstyrke for lysterapi og 2500 lux er minimum for at få en effekt. når du køber en lysterapi lampe skal du derfor sammenligne hvor mange lux lampen giver og på hvilken afstand.
velkommen til lysterapi.com. vi er ligesom lysterapi, din primære behandling af vinterdepression. vi byder på et yderst specifikt udvalg af lysterapilamper og briller, som kan hjælpe dig af med vinterdepression, blive mere frisk om morgenen, afstresse dit sind eller bare gøre dig mere glad i vintermånederne.
en lysterapilampe kan være yderst praktisk til for eksempel behandling af sæsonprægede depressioner på grund af lysmangel. en lysterapilampe til en god pris er beurer tl50 lysterapilampen. alle lysterapilamper til frit salg skal være medicinsk godkendte, og det er denne lysterapilampe fra beurer naturligvis også.
en lysterapilampe er en medicinsk anerkendt behandlingsform mod vinterdepression, og brugt korrekt kan den reducere og i visse tilfælde helt fjerne de depressive symptomer i vinterhalvåret. sådan virker en lysterapilampe. en lysterapilampe er en lampe med et kraftigt ly
, der simulerer morgensolen.
3 naturlige opvågningslyde. bliv vækket på en behagelig og naturlig måde. på lager online 100 hf3500. 3,9. 125 philips wakeup light hf350001. 499. outletpris fra 397.
mednovis vitality lysterapilampe for mere energi og livsglæde. davita vitality kan give velvære, energi og h. 578 kr. inkl. fragt. 549 kr.
ja, en lysterapilampe kan hjælpe din krop med at danne vitamin d. det kan de, da de skaber uv lys, hvormed du samtidig bør være opmærksom på, at der også følger nogle risici med lamperne. uv lys kan højne risikoen for hudkræft, hvormed du bør bruge lamperne med varsomhed.
lysterapi.dk as er en 100 dansk ejet virksomhed med speciale i produkter med lys og mørke. vores største speciale er lysterapilamper og dagslyslamper. vi har danmarks største og mest innovative udvalg. du vil helt sikkert kunne finde netop den lampe, som passer bedst til dit behov og humør.
lumie brazil stor og kraftig lysterapilampe. brazil er den kraftigste lysterapilampe fra lumie, og ifølge flere købere er den også blandt de bedste på markedet. med lumie brazil kan du sidde med god afstand til lampen, og stadig opnå effektiv lysterapi på blot 30 minutter.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
MrPerfect Webshop - Mega LED webbutik
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi har nogle af Danmarks bedste priser på kvalitets LED pærer, spots, lysstofrør og projektører.

Vi har en høj konvertering, pga af de lave priser og store udvalg.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED pærer, Spots, Lysstofrør, Projektører, Belysning, Dæmpere, Lys
Populære søgninger: Vækstlampe, Vækstlamper til planter, Bmw c110, C110 bmw, Lysstofrør led, E14 pære, Bmd trading denmark aps, Led indbygningsspot dæmpbar, Led vækstlys, Bmw c110 diagnostic scanner, Emi filter 230v, 21 cfr 807.39, Billige lamper online, Udendørs isolering, C110+ bmw scanner
Webshoppen forhandler 816+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support