Forside

Lysskinne ikea - MrPerfect Webshop

Strømskinne til lamper eller skinnespots. strømskinner er nemme at montere skru skinnen op, monter ledning til skinnen og sæt lampeledningen i pendeladapteren, eller monter skinnespots i. det praktiske ved en strømskinne er at du kan flytte rundt på de lamper og spots du har sat i den. det betyder, at når du får gæster, så kan du nemt ...
lyslister. på denne side finder du vores store udvalg af lyslister og led strips. uanset om du er på udkig efter lyslister til væg, loft, reoler, under skab eller bag din fladskærm, så finder du mange smarte løsninger her på siden.
lysskinne. her på siden kan du se de typer lysskinner og tilbehør, vi har i sortimentet, både 1faset 230v eller 3faset 230v. lysskinner er perfekt hvis du vil have mulighed for at flytte på dine pendler, hvis du fx sætter ekstra plader i dit spisebord og derfor har behov for at placere dine lamper på en anden måde for at få den helt rigtige belysning.
annoncer med lysskinne ikea på dba. stort udvalg af lysskinne ikea til billige priser. på dba finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
lysskinner og skinnespots til ethvert behov. lysskinne, strømskinne, lampeskinne kært barn har mange nav
e. uanset navnet, er en lysskinne en både praktisk og alsidig form for belysning. du har nemlig rigtig mange muligheder, når det kommer til brugen af den og til valget af lamper.
integreret belysning. vores integrerede belysning er designet til møbler som reoler, køkkenskabe og garderobeskabe. med integreret belysning kan du sætte lysskinner under vægskabe, få spot på en hylde, montere belysning i dit garderobeskab og få lys sat fast oven på et skab.
ledberg ledlysskinne fleksibel, multifarvet. vær kreativ med din belysning. denne ledliste kan bruges på mange forskellige måder i skuffer, bag dit tv, ved dit yndlingskunstværk eller under din seng.
myrvarv hedder den nye lysskinne der kan styres med trådfri fjernbetjening. med den nye ledbaserede lysskinne fra ikea er der mulighed for at være kreativ med lyset, og f.eks. skabe nyt lys i og på skabe og reoler.
nordlux attach skinne l200 cm. varenr. 9041409. 233,00stk. lev. omk. tillægges. nordlux attach er en strømskinne til ophængning af pendler, så de kan flyttes nemt og enkelt. denne skinne har 200 cm til ophæng og kan klare en maks. belastning på 26 kg og 690w. kræver adapter for at kunne hænge lamper op følger ikke med

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
MrPerfect Webshop - Mega LED webbutik
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi har nogle af Danmarks bedste priser på kvalitets LED pærer, spots, lysstofrør og projektører.

Vi har en høj konvertering, pga af de lave priser og store udvalg.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: LED pærer, Spots, Lysstofrør, Projektører, Belysning, Dæmpere, Lys
Populære søgninger: Vækstlampe, Vækstlamper til planter, Bmw c110, C110 bmw, Lysstofrør led, E14 pære, Bmd trading denmark aps, Led indbygningsspot dæmpbar, Led vækstlys, Bmw c110 diagnostic scanner, Emi filter 230v, 21 cfr 807.39, Billige lamper online, Udendørs isolering, C110+ bmw scanner, Neon rød, Diskolys, Led lys bånd, Led lysbånd udendørs, 2g7 lamp, Julelyskæder
Webshoppen forhandler 816+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support